Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha az én szempontomból nézzük,...

Ha az én szempontomból nézzük, hány kilónak kellene lennem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval ha van egy modell, aki 178 cm, és hozzá 59 kg, én pedig 169 cm vagyok, akkor hány kilósnak kellene lennem, hogy ugyan úgy nézzek ki nagyjából? Most tekintsünk el attól, hogy ebből mennyi izom, vagy hogy az ő alkata alapból más, mint az enyém. Szóval elméleti síkon kérdem.
2013. jan. 31. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
55 kg alá semmiképp ne akarj menni, mert akkor már betegesen vékony lennél... 55 kg-sen is nagyon vékony lennél, de úgy azért még nem lennél csúnya, szerintem az már eléggé "modelles" súly lenne a magasságodhoz :)
2013. jan. 31. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
nem nagyon lehet eltekinteni a test összetételtől még elméleti síkon sem,uh egy menőbb modell testzsír%a nem nagyon több 18%nál.
2013. jan. 31. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:
46-51
2013. febr. 1. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!