Szeretném elkezdeni a pink fit easy csomagot. Használ vagy csak pénzkidobás?
ha van edző által összeállított étrended, akkor minek még hozzá fehérjepor?
beszéld meg az edződdel, hogy milyen fehérjére van szükséged ill, hogy kell-e valamilyen zsírégető neked
Jézus, ezek a válaszok.
1, Hülyeség ha nem eszel jól, úgy szart sem ér, csakis jó diéta mellett használ.
2, Fordulat: van diéta. Válaszok: ha van diéta, minek szedni.
Lehet itt jót kérdezni, vagy tökmindegy, mindenki mindig hülye? Van sapkája, nincs sapkája.... nevetséges.
Bocs, hogy offoltam, de ez hihetetlen.
A kérdésre válasz: én csak a shake-t iszom vacsorára, nagyon szeretem. Teljesen eltelít, fogyok is, szóval szerintem nem rossz.
"2, Fordulat: van diéta. Válaszok: ha van diéta, minek szedni. " - nem diétája van, hanem étrendje, ami azt feltételezi, hogy be van neki lőve a szénhidrát, zsír és fehérje, és a kalória, amit ennie kell - ha ebbe belezavar + a pink fit fehérjeporral, aminek ugye fehérje és szénhidrát tartalma természetesen kalóriatartalma is van...akkor minek is a beállított étrendje? minek a személyi edző, ha nem hallgat rá? (minek ajánlgat ilyesmit a személyi edző, ha vannak ennél jobb készítmények? ha ajánlgatja miért nem teszi bele az ajánlott étrendbe? o.O)
nem mellesleg jobb készítmények is vannak ennél, és még olcsóbban is jön ki velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!