Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hánytassam magam?

Hogyan hánytassam magam?

Figyelt kérdés
Nem kérek hülye válaszokat!!!!Csak irjátok le hogyan hánytassam magam és hogyan sunnyogjam el az étkezéseket!!!Tudom mit csinálok!!!Tudom milyen következményei lesznek,de muszáj!!!Szépen kérlek titeket,ne hülyéző válaszokat írjatok!!!Tudom milyen következményei vannak!!! 159 cm vagyok 55 kg val!!!
2013. jún. 24. 14:52
 1/5 anonim válasza:

Pedig nem sok a súlyod. ..

Ledugod az ujjad a torkodon és úgy.

2013. jún. 24. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Talán nem hánytatni kéne magad, hanem sportolni és egészségesen étkezni.

Dugd le az ujjad a torkodon. Ennyi ésszel szabad lábon...

2013. jún. 24. 15:05
 3/5 anonim válasza:
100%

Sehogy!!!

Na ide figyelj! 160 centivel és 55 kilóval nem vagy kövér, DE ha mégis fogyni akarsz, tedd egészségesen! Mozogj sokat, kezdj el valamilyen versenysportot, egyél teljes kiőrlésű kenyeret, sovány húst, és sok zöldséget, de nehogy hánytasd magad! Attól max soványabb leszel, szebb nem!!!! Szerezz új barátokat, járj bulizni, bármit csinálj, de ezt ne...birkózz meg a problémáiddal, please!!!

18L

2013. jún. 24. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
25%

Birizgáld a manduládat, tuti siker.

Remélem, mielőbb kimúlsz bulimiában... Igen méltó halál.

Idióta pi*sa vagy, nem dagadt.

2013. jún. 26. 01:12
 5/5 Médike :3 válasza:
Én meg 159 cm vagyok 65 kilóval, álmodnék ha annyi lennék mint te. Mondjuk én kerestem erre rá na mind1 ezt is csak azért hogy holnap ne kelljen iskolába mennem xD
2021. máj. 9. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!