Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet lefogyn...

Mennyi idő alatt lehet lefogyni 22 kg és hogyan milyen diétával?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok 157 cm 72 kg és most nyáron le szertnék fogyni de nagyon kérlek segítsetek bármit megteszek csak nem szedek be gyógyszereket anélkül szeretnék
2013. jún. 20. 13:02
 1/2 anonim válasza:

Szia :) Én is fogyózom és én már a 23.kilómnál tartok hála isten de még így is van 10 még hátra..

12 évesen a szüleid segítsége nélkül nem fog menni!! Nem ehetsz semmi cukrosat édeset tésztát...krumplit stb... A legfontosabb igyál sokat!!! Lehetőleg sima citromosvizet mert az eltelít. Ha tésztát kívász akkor csak durumot vegyél. Cukor helyett használj fruktózt...de abból se sokat!! Hidd el nem egy egyszerű dolog ez... sok kitartás kell hozzá minden esetre sok szerencsét 17/L

Ja és még azt akartam megkérdezni, hogy fiú vagy vagy lány?

2013. jún. 20. 13:38
 2/2 A kérdező kommentje:
lány és neked menny idő alatt sikerült enyit lefogyni ?
2013. jún. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!