Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak a konditerem lehet...

Csak a konditerem lehet megoldás? Vagy jó a mozgás amit csinálok?

Figyelt kérdés
Annyi mindent hallani már mindenkitől és ilyenkor mindig elbizonytalanodok. Kb. 3 kg-t kéne leadnom vagy talán akár 5öt is. A hasamon van zsír,meg az oldalamon vagy csípőmön ez a muffin-top vagy hogy hívják. Jó így alapból nem olyan kibuggyanós, de szűkebb holmiban látszik . Ezt szeretném leadni. És sajnos elég lassan megy(mondjuk nem csodálom,az étkezés eddig nem volt a legjobb). mozogni fogok többet, én úgy terveztem, hogy futni fogok heti 2szer kb 1órát + heti 1 aerobik esetleg gyaloglás gyors tempóban, vagy ilyesmik http://www.youtube.com/watch?v=s3zAG4zvVpc . Ez jó mozgásnak? Mert van egy személy aki folyton azzal "piszkál" hogyha konditerembe mennék, ott gyorsabban leadnám a fölöslegem, ott tudok gyakorlatokat csinálni a problémás területekre. De én meg úgy tudom,hogy nincs helyi fogyás, különben is a diéta jobban számít.Szerinte pedig "normálisan" kell enni mellette nagyon keményen kondizni. Most akkor tényleg többet érek azzal, hogy ilyen kondigépekkel erősítek minthogy futok meg tornázok?
2013. jún. 18. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:

A nagyobb súly-kis ismétlésszám jobban megterheli az izmokat, több energiát éget.

De otthon is lehet fogyni, próbáld ki a p90x nevű programot. Én 4× is végigcsináltam.

2013. jún. 18. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
P90X jó vannak benne súlyzós edzések vagy még megnézhetnéd az "insanity" nevű programot az kicsit pörgösebb ,mindkettőhöz van étrend. Se a sportot/mozgást se az étrendet ne a súlyokhoz kösd azt mindig jó csinálni nem csak addig amíg "kell".
2013. jún. 18. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Szinte tök mindegy.

Az számít hogy eszel. Otthoni és konditermi edzéssel is lehet hízni/fogyni/izmosodni. Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a mozgás kérdésének.

A mozgás arra kell, hogy begyakorold a vipera/gázspré használatát mert ez fontos, önvédelmi kérdés nyilván minden nőnek jó lenne. Ez konditermi edzéssel nem fog menni. De erősíteni ott is tudsz, meg otthon is.

2013. jún. 18. 22:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Jöhetnek még ötletek,hogy ki mit gondol. Ez a p90x nem ilyen testépítős? Nem szeretnék olyan erős lenni inkább csak vékony. Nem csak az eredmény eléréséig, hanem utána is mozognék,meg helyesen étkeznék. A táplálkozás tudom,hogy többet számít. Erre jobban odafigyelek,sőt mióta ezen változtattam beindult kicsit a fogyás.Előbb utóbb csak lefogyok teljesen.
2013. jún. 18. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem szeretnék olyan erős lenni inkább csak vékony."

Tudod mennyit küzdenek a testépítők egy kis +izom megszerzéséért is? Nagyon keményen nyomják.

Szóval nem kell amiatt aggódnod, hogy "túl erős" leszel :) fogyásnak jó a program, de tényleg fontos az étrend is, az a döntő ebben az egészben! (1. voltam)

2013. jún. 18. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!