Különböző "fogyasztó" kezelések mennyire hatásosak? (LÉZERES ZSÍRSEJT OLVASZTÁS, KAVITÁCIÓ ZSÍRSEJT ROBBANTÁS, PRESSZOTERÁPIA) diéta és sport mellett? Gyorsíthatja a fogyást? SoS
Szerintem az már felérne egy hamvasztással :D
Csak az urnát kell fizetni.
NEM MONDTUK HOGY VESZÉLYES
csak poénkodtunk vele
simán hatástalan. az első válaszban leírtam hogy miért
Én sem hiszek igazán ezekben a dolgokban. Viszont vettem már részt ultrahangos zsírbontásban ( magamtól sosem adtam volna ki rá pénzt,nyertem egy bérletet így gondoltam miért ne mennék el)
Eléggé meglepődtem mivel nemcsak éreztem de láttam is az eredményt. Nem vagyok túlsúlyos,maximum 5 kiló ha lehet rajtam,ezért felkaromat kezeltettem ami aránytalanul vaskos a testemhez. Jó néhány cm lement a kezelések végére és azóta sem (2 éve) jött vissza sem a karomra sem máshova.
Ez persze csak az én tapasztalatom. Ha nem sajnálod rá a pénzt akkor érdemes kipróbálni,de úgy gondolom nem szabad beleélni magad az ígért eredményekbe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!