Mellbőség 85 cm, derék 68 cm, csípő 92 cm,170 cm magas,55 kg? Sokak szerint túl sokat fogytam, szerinted?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 11:35
1/6 anonim válasza:
A számok alapján nem fogytál sokat, de az is igaz, hogy nem látunk, hogyan nézel ki.
2/6 A kérdező kommentje:
71 kg voltam... tehát elég sokat fogytam...
2013. jún. 14. 13:35
3/6 anonim válasza:
Számokból nem lehet megállapítani. Rakj be képet, előtte utána és akkor megmondjuk.
Nekem 67 cm a derekam és még akarok fogyni, 63 cm-re legalább, a combom 49 cm, ebből is jó lenne faragni. De a csípőm és a mellem 89-90 cm-es, ebből már több nem fog lemenni, ezt tudom magamról, én is sokat fogytam és innen indult a fogyásom. És ezekhez az adatokhoz 58 kg a súlyom.
De ezek csak számok, amik nem mutatják az embert valójában.
4/6 anonim válasza:
Egek, 3-as! Mégis mekkora combokat akarsz? Már a 49 is nagyon karcsú (talán már túl karcsú is).
5/6 anonim válasza:
nem fogytál túl sokat. Nekem is ez a mellbőségem és a csípőbőségem, a derekam 75 cm. 164/60 vagyok most.
6/6 anonim válasza:
A derékbőséged kicsit nagy, de valószínűleg ez nem fogyás, hanem alkati kérdése, mivel a súlyod meg kevés a magasságodhoz. Rubint Réka is hiába vékony, mivel nincs derékvonala, így a dereka sem lehet centikben mérve kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!