Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért akarnak egyesek hízni?

Miért akarnak egyesek hízni?

Figyelt kérdés
tökéletes testsúlyú emberek írdogálnak, hogy hízni szeretnének, de nem tudnak, bármit esznek... ennek inkább örülni kéne... fogyni nagyobb kínszenvedés, a kövéreket is sokkal jobban utálják.
2008. jún. 20. 20:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
34%
zaért akarunk hízni mert a csontkupac meg a cérnaszál is ugyan ojan zavaró mint a dagatt, és nem csak fogyni nehéz, genetika kérdése. törekedhecc a tökélyre de nem létezik hibátlan
2008. jún. 26. 18:25
 22/23 anonim ***** válasza:

Soványnak lenni nagyon rossz. Én évekig 42kg voltam, 151cm magassághoz, ha jött egy betegség, lefogytam 40kg alá. Most, hogy már nem vagyok növésben, sikerült összeszednem még 2kilót, de még mindig kéne híznom, mert szeretném kipárnázni a csontjaimat, ha beütöm, sokáig fáj. Széles a csípőcsontom. És még azért is, hogy ha lebetegszem, ne fogyjak le veszélyesen. Nekem nagyon nehezen jönnek fel a kilók.

Egyébként 44 kilóval jobban érzem magam, mint évekig a 42-vel.

Ja, és még valami, amiért hízni szeretnék: nem kapok magamra nadrágot. A gyerek méret szűk, a felnőtt méret bő. Varratni nincs pénzem, nadrágot nem tudok varrni. Szeretnék úgy elmenni nadrágot vásárolni, hogy ne kelljen végigjárni 50 üzletet, mire 1-et kapok. :-)

Kérdező, a te súlyod a magasságodhoz pont jó, ne akarj belőle fogyni.

2009. okt. 3. 15:28
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerinted annyira könnyű hízni? Mikor nem vagy éhes szinte egész nap, tömöd magadba a kaját amit amúgy nem is kívánsz, és már a hányás kerülget, majd 2 hét elteltével nem hogy híznál még fogytál is? Ez szerinted olyan könnyű?? Vagy mikor gebéznek, csontiznak és folyton azt hallod hogy jajjj, de vékony vagy szedjél már fel pár kilót! Ez kellemes? Én 170cm/49 vagyok, de voltam már 45 is! Nem kellemes, edzek ugyan úgy mint bármelyik fogyni vágyó de ettől magában még nem hízok, csak izmos leszek! Te viszont ha csinálnád fogynál tőle!
2011. ápr. 17. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!