Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért akarnak egyesek a...

Miért akarnak egyesek a kevésből is fogyni?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el, hogy a tükör kicsi súlynál sokat mutat. Én nem vagyok kövér, sose voltam kövér, de nem érzem jól magam, ha sovány vagyok. Mostanában híztam egy picit, rajtam nehezen maradnak meg a kilók, nekem nem megy könnyen, és ha jön egy betegség, még több lemegy, pedig inkább egy kis túlsúly, mint ez.
2009. okt. 3. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

jó kérdés,de énis nézek itt az adatokra mindig amiből fogyni akarnak..

170 centimhez kb 55 kiló társul (nem mértem régóta),de hizni kellene kicsit,legyen vmi formám is...

az itt kérdezők meg 40 kilóról is fogyni...HOVA???

22/L

2009. okt. 3. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Ez kb. olyan kérdés, mint: miért akarnak egyesek disco zenét hallgatni / feketébe öltözni / göndör / egyenes hajat... Nekik ez tetszik, ennyi : )

Azt írtad, nem érzed jól magad, ha sovány vagy... Más meg teltkarcsúan nem érzi jól magát, más az ideálja.

2009. okt. 3. 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:
16:10 - Itt nem a teltkarcsúról volt szó, hanem aki már így is vékony, és még tovább akar fogyni. Van egy betegség, anorexiának hívják, pont ez a testképzavar az egyik jellegzetes tünete, hogy már így sincs egy deka túlsúlya se, de még mindig kövérnek érzik magukat. Ez betegség.
2009. okt. 3. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg is válaszoltad a saját kérdésedet... ha az anorexiás lányokra gondolsz, ők azért, mert testképzavarosok, betegek.
2009. okt. 3. 17:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért merült fel a kérdés, mert naponta nagyon sok ilyen kérdés van, akik a kevésből akarnak még fogyni. És persze jönnek a nagyokos válaszolók, akik még biztatják és adják a módszereket... nem tűnik fel, hogy olyan ember akar fogyni, akinek nem kell, vagy híznia kéne inkább?
2009. okt. 3. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
valóban sokan küszködnek komoly testkép-zavarral. de van olyan, h valaki vékonyan érzi jól magát. én 30 éves koromig kisebb-nagyobb túlsúllyal éltem. 10 kg felesleg volt a legtöbb, mégis mindenki szekált. ezután lefogytam, kicsit vékony is lettem, és nagyon jól éreztem magam. nem volt hasam, ha leültem, nem kellett villámdiéta, ha mentem valahová, sok ruhában jól néztem ki, nem éreztem hurkákat a derekam körül. aztán a terhességem alatt felszaladt 20 kg, mert terhességi cukros lettem, és kénytelen voltam szénhidrátot fogyasztani még este is, és nem tornázhattam, valamint a dohányzást is abbahagytam természetesen. relatíve gyorsan lefogytam, sokan dicsértek érte. de van még hátra pár feleslges kiló, amit le szeretnék faragni. nem sok a súlyom, a BMI-m is 21 alatt van, de még néhány kg elválaszt attól, ahogy jól érezzem magam. tudom, hol a határ. van, akinek már most vékony vagyok, magamnak nem. amíg nem zörögnek a csontjaim és egészséges vagyok, jól érzem magam a bőrömben, addig hadd legyek már 53 kg a 165 cm-es magasságomhoz. nálam nem megy le, ha beteg vagyok. igazából nem is szoktam beteg lenni, mióta lefogytam. tehát azért nem kell mindenkit osztani meg lepontozni, ha vékony szeretne lenni.
2009. okt. 3. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:
21:15 - A te eseted még nem tartozik a kóros soványsághoz.
2009. okt. 3. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!