Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak a vastag karomma...

Mit csináljak a vastag karommal? (kép)

Figyelt kérdés

Fél éve kezdtem a fogyózást (25kg-ot fogytam), sokat változtattam az életstílusomon. Még tiniként kezdtem el hízni és már akkor is zavart, hogy egyből a karomra ment minden. Novemberben mindenki azzal nyugtatott, hogy ne aggódjak, a karomról megy le a zsír utoljára, mert oda ment előszőr. A többi testrészem már alakul, de ez nem, pedig tornázom is. Tudtok segíteni, hogy mivel "tüntessem" el az integetőhájat??

Esetleg még tippelnétek, hogy hány kiló lehetek, ha 170 cm vagyok?

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 11. 18:12
 1/10 anonim válasza:
szerintem abszolút nincs vastag kezed így a képről ítélve
2013. jún. 11. 18:14
 2/10 anonim válasza:
Nem vastag.
2013. jún. 11. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyen alakkal rendelkező nőnek nem a karját szokták nézegetni. Gratulálok a fogyáshoz!
2013. jún. 11. 18:23
 4/10 acelsziv ***** válasza:
Nem vastag. Jól nézel ki.
2013. jún. 11. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem vastag és nagyon gratulálok neked!Szép teljesítmény :)

Esetleg leírnád, hogy te hogyan adtad ezt le és mennyi idő alatt?ÉN kezdem feladni... :((

2013. jún. 13. 11:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy a kép nem adja úgy vissza, de tényleg vastag! November végén kezdtem az életmódváltást. Sokan mondják, h hülyeség az, h este 6 után nem eszem. Pedig tényleg hasznos. Szinte ugyan azt eszem mint eddig, kivéve: lisztes dolgok, cukor, cukros löttyök, édesség, süti/keksz... Ezeket felejtsd el, ha fogyni akarsz. Én annyit engedélyeztem magamnak, h egy héten 3-4x eszem reggelire 1db tk. kifliből készült szendvicset, ill. 1 héten egyszer eszem tésztás ételeket. A mennyiségekre figyelj. Én iszonyat mennyiségű ételt szedtem a tányéromra. Most ebédre ált. 200-250-300 gr-nyit szedek. Ez bőven elég! Mozgásképp: a sétát/kirándulást/biciklizést tudom javasolni. Ezekkel hamar elrepül az az 1-2 óra! Ha szükséged van segítségre vagy kérdésed van, írj nyugodtan!
2013. jún. 13. 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem 60-65 közt vagy valahol!

elárulod mennyi vagy?

2013. jún. 13. 17:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Jól tippeltél, 63 kg vagyok!
2013. jún. 13. 21:26
 9/10 acelsziv ***** válasza:

olvasd el az ismerősöm írását.

[link]

2013. jún. 13. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vastag, jòl nézel ki ;)
2013. jún. 14. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!