Mit csináljak a vastag karommal? (kép)
Figyelt kérdés
Fél éve kezdtem a fogyózást (25kg-ot fogytam), sokat változtattam az életstílusomon. Még tiniként kezdtem el hízni és már akkor is zavart, hogy egyből a karomra ment minden. Novemberben mindenki azzal nyugtatott, hogy ne aggódjak, a karomról megy le a zsír utoljára, mert oda ment előszőr. A többi testrészem már alakul, de ez nem, pedig tornázom is. Tudtok segíteni, hogy mivel "tüntessem" el az integetőhájat??
Esetleg még tippelnétek, hogy hány kiló lehetek, ha 170 cm vagyok?
2013. jún. 11. 18:12
1/10 anonim válasza:
szerintem abszolút nincs vastag kezed így a képről ítélve
3/10 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen alakkal rendelkező nőnek nem a karját szokták nézegetni. Gratulálok a fogyáshoz!
5/10 anonim válasza:
Szerintem sem vastag és nagyon gratulálok neked!Szép teljesítmény :)
Esetleg leírnád, hogy te hogyan adtad ezt le és mennyi idő alatt?ÉN kezdem feladni... :((
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy a kép nem adja úgy vissza, de tényleg vastag! November végén kezdtem az életmódváltást. Sokan mondják, h hülyeség az, h este 6 után nem eszem. Pedig tényleg hasznos. Szinte ugyan azt eszem mint eddig, kivéve: lisztes dolgok, cukor, cukros löttyök, édesség, süti/keksz... Ezeket felejtsd el, ha fogyni akarsz. Én annyit engedélyeztem magamnak, h egy héten 3-4x eszem reggelire 1db tk. kifliből készült szendvicset, ill. 1 héten egyszer eszem tésztás ételeket. A mennyiségekre figyelj. Én iszonyat mennyiségű ételt szedtem a tányéromra. Most ebédre ált. 200-250-300 gr-nyit szedek. Ez bőven elég! Mozgásképp: a sétát/kirándulást/biciklizést tudom javasolni. Ezekkel hamar elrepül az az 1-2 óra! Ha szükséged van segítségre vagy kérdésed van, írj nyugodtan!
2013. jún. 13. 12:45
7/10 anonim válasza:
szerintem 60-65 közt vagy valahol!
elárulod mennyi vagy?
8/10 A kérdező kommentje:
Jól tippeltél, 63 kg vagyok!
2013. jún. 13. 21:26
9/10 acelsziv válasza:
olvasd el az ismerősöm írását.
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem vastag, jòl nézel ki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!