Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni egy étrend...

Tudnátok segíteni egy étrend összeírásában?

Figyelt kérdés

13/F vagyok. Testtömegem 52 kg, magasságom 162 cm. Igen, tudom, hogy ez így normál testsúly, viszont a hasam és a combom hájas... Körülbelül 4-5 kg-ot kellene fogynom zsírból kb. 6 hét alatt... Természetesen naponta mozgok, reggel erősítő edzés, délután cardio, viszont az étrenddel bajban vagyok, mivel sajnos a családomban mindenki egészségtelenül étkezik, emiatt korlátoltak a lehetőségeim... Kérlek szépen segítsetek

Köszi

2013. jún. 9. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Oké, hogy 13 vagy, de azért próbáld meg a kezedbe venni az irányítást! Mondd meg anyudnak/apudnak, hogy mostantól szeretnél egészségesebb ételeket enni! Igazán nem tagadhatja meg tőled, hiszen a gyermeke vagy. Neten nézz utána a számodra ízben is megfelelő kajáknak (nagyjából biztosan tudod, milyen ízeket szeretsz).

Amúgy szerintem elég értelmes lehetsz (írásodból gondolom), a szüleidet is meg tudod győzni, hogy segítsenek. :)

2013. jún. 9. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálom :)) köszi
2013. jún. 9. 20:17
 3/3 anonim válasza:
0%

10-kor(második óra után) : müzliszelet vagy pékárú

12: mezna

15: csak ha éhes vagy valami müziszelet vagy pékárú

19: vacsora ami van otthon vagy amit a szüleid adnak de abból is csak addig egyél ameddig kívánod tovább NE !!

2013. jún. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!