Ülve ha a lábaid közé teszel mondjuk egy tollat (hosszában), akkor leesik vagy ott marad?
Figyelt kérdés
Ha leesik, akkor nem vagy olyan kövér :)
Írjatok kg-t, cm-et, kort és nemet is :)
2013. jún. 7. 11:35
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy összezárom e a lábaimat vagy nem ez elég béna kérdés. Ennyi erővel állj a tükör elé ha a lábaid közt át látsz akkor nem vagy kövér? Bár ez se lenne igazán helyes mert szerintem ez alkati kérdés és ha 55 kilóra fogynék úgy, hogy ne érjenek össze a lábaim hát inkább visszahíznék
2/6 A kérdező kommentje:
Összezárt lábbal értettem.
2013. jún. 7. 11:51
3/6 anonim válasza:
Összezárt combokra érted? Ülve biztos, hogy nem esik ki egy soványnál sem.
4/6 anonim válasza:
Azt a mocskos roha...
Gondoltam én mint tiszta szálka, 74kg 189cm majd jól leírom hogy meg tudok fogni egy tollat combbal.
Hát nem! Az izom pont úgy fut le, hogy van egy nagy rés a két comb között.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, rajtam is van kb 10 kg felesleg, de mégis majdnem van rés a combjaim között. Szóval nem kell sokat fogynom ahhoz, hogy leessen az a toll.
2013. jún. 8. 09:46
6/6 anonim válasza:
Kezdd egy tollbetéttel, mindenhol fokozatosan kell kezdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!