Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reduline 36 kapszula tapasztal...

Reduline 36 kapszula tapasztalatok!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kaptam két doboz reduline 36 tablettát ingyen (amúgy nem vettem volna meg). Ki fogom próbálni, ha már megvan. Keresgéltem a neten tapasztalatok után, de édemi dolgot senki nem írt. Itt is volt már ilyen kérdés kiírva, de aki válaszolt, azok nem próbálták ki, csak okoskodtak, hogy "mozgás kell meg diéta és nem csodaszerek".

Ezt mindenki tudja, én is tudom, hogy mozgás kell és diéta, de most kifejezetten olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik kipróbálták a redulinet.

2013. jún. 3. 12:07
 1/4 anonim válasza:

Ha már megkaptad próbáld ki szerintem nyugodtan.A reklámok szerint lehet tőle fogyni de nem tudom hogy mennyire igaz ez. Én szedtem már hasonló kapszulát, nekem nem igazán vált be, de nem hallottam sok jót erről a tabiról sem.

Ha sikerült tőle fogyni kérlek minden képen értesíts. :)

2013. jún. 23. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ! Végül nem szedtem be pontosan azért mert senkinek nincs semmi tapasztalata. Próbáltam keresni további fórumokat neten, de senki nem tud tapasztalatot mondani. Úgy tűnik, hogy aki megveszi, az utána nem blogol vagy fórumozik róla. Egy fél levéllel szedtem be, aztán elmentem nyaralni ahova elfelejtettem magammal vinni, és azóta a polcon áll. Lehet elkezdem szedni megint.... nem tudom nem tudom. Kellene nekem valami vélemény :(
2013. szept. 20. 13:27
 3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Végül lett valami fejlemény?
2015. jan. 16. 15:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem lett, végül édesanyám szedte be, mert látta, hogy én nem szedem. Ő azt mondta, hogy használt valamennyit, de azt a két kilót amit leadott szerintem simán csak a diétának köszönheti :)
2015. febr. 9. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!