Mennyit kéne fogynom a lenti adatok alapján?
Figyelt kérdés
174 cm,és 72 kg-s lány vagyok,18 éves,vastagcsontú.sokan azt mondják,már így is 65 kg nak nézek ki,de ezt kötve hiszem.mennyi lenne számomra az ideális testsúly?2009. okt. 6. 21:13
1/5 anonim válasza:
BMI számoló - a google-ban több tucatot találsz
2/5 A kérdező kommentje:
köszi,de én azokban nem bízok.az egyik azt írja hogy el vagyok hízva,míg a másik szerint teljesen normális vagyok..szóval azért gondoltam,hogy hátha tud valaki segíteni nekem,hogy mennyi is lenne az annyi..elvileg azt is hallottam h.pl 174 cm. nél -7.4 :tehát10%k al kell kevesebbnek lenni a súlyomnak minta magasságom.ez igaz?
2009. okt. 6. 21:55
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy annyi kg-nak kell lenni, mint amennyi a magasságod utolsó 2 száma, de ha már 18 éven felüli az illető, akk még többnek,mint az utcsó 2 szám! Szóval sztem tök normális a súlyod!
4/5 anonim válasza:
Ez sok dologtól függ. Illetve Csontozattól és autók hogy a 72 kg milyen arányban tartalmaz zsírt illetve izmot. Ha nagyon általános képletet szeretnél akkor leginkább a magasság mínusz 105 ami helytálló. Esetedben 69 kg
5/5 A kérdező kommentje:
hát a mozgás az heti 3x3km séta,heti 2x45perc röplabda,meg most h.szalagavató lesz,igy heti 2x2óra tánc.ettől nem túl sok izom lehet rajtam:D..amúgy az eloszlás nagyon szép egyenletes mindenhol:)ill a fenekem az szinte nincs,a hasam pedig picit nagyobb a kelleténél:(
2009. okt. 8. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!