Testzsír csökkentés hogyan lehetséges?
Jó esetben úgy, hogy tudunk valamit rólad.
Miért szeretnél testzsírt csökkenteni, hogyan élsz (eszel, edzel).
Általában a legtöbb ember Magyarországon fölös testzsírral rendelkezik, mert kenyéren, tésztán, cukron élnek s ez nagyban eltér az ideális táplálékainktól. Hogy nálad mi a helyzet.. feltételezhető hogy szintén ez.
"Előző barátnőm is paleos mégis sok a testzsír százaléka"
Fura is lenne ha a nőd testzsírja lenne alacsonyabb. Általában ő fog gyereket szülni, ez összefügg a magasabb testzsírjával..
Nem tudok ironikusabban írni, kész vagyok. Kompexometria, EDTA. Ki lőne le?
Próbálod, de meg is valósítod?
Vannak így is buktatók. 3 óránként enni, ha zsíros húsos étellel jóllaksz, akkor 3 óra múlva nem kellene hogy éhes legyél. Nem?
Lakj jól, ha eszel. Hús, zöldség, gyümölcs, gomba.. de nem feltétlen kellene a 3 óránkénti evést erőltetni.
Ha az ember az ösztöneire hallgat, és az ételeiben meghúz egy minőségi vonalat, akkor azért jól is lehet enni:
- nem eszel túl keveset (hiszen az sem jó)
- érdemes törekedni a kellemes jóllakottságra, ugyanis a gyomrunk pont akkora, hogy ez elég élelem legyen egyszerre. A többi a minőségen múlik.
- sokaknak segít, hogy a sok zöldség mellett odafigyelnek a zsírbevitelre, így nem lesznek fáradékonyak, enerváltak, és csak annyira van szükségük hogy emeljenek a zsírbevitelükön. Így könnyebb hosszabb időre jóllakni, több energiához jutni de - hízás nélkül.
Hmm... Trükkös. Beleestem a csapdába, milyen sablonos gondolkodású vagyok néha.
Különböző testalkatú emberek vannak, és egyformán jó, ideális táplálkozás mellett is eltérő zsírarányt tarthat fent egészséges keretek között a testünk. Tehát 2 egészséges nő, 2 egészséges férfi között is lesz eltérés. Meg aztán a paleót is lehet úgy csinálni, hogy zsírosabb legyen az ember, rá kell bombázni a maglisztes sütikre, és van akin ez meglátszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!