Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha normálisan étkezek és...

Ha normálisan étkezek és (eszek mindenből csoki, fehér kenyér. Stb csak esetleg nem zabálom tele magam) szóval nem vonok meg magamtól semmit esetleg csak 6 után nem eszem de mellette tornázom, futok akkor formálódhat a testem?

Figyelt kérdés

az már nem is érdekel igazán hány kiló lennék (bár nem lenne baj ha az is csökkenne) de ettől még lehet eredményes?lehet szép alakom?

L/16

2009. okt. 6. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A rendszeres sportolás mindenképpen meg fog rajtad látszódni. Nem csak az izomnövekedés, esetleg súlyvesztés/karcsúsodás révén, hanem hangulati, energetikai szempontból is nagyon jó hatással van. Vágj bele, és érezd jól magad a bőrödben! Hajrá!
2009. okt. 6. 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:

háát én nagyon szeretem az édességet meg hát úgy egyáltalán a finom kajákat:D...meg hát én nem tudnék úgy élni egész életemben vagy legalábbis hosszú ideig (mondom ezt azért is mert meg kell tartani is a súlyod) hogy azt nézem hogy ez most hány kalória hogy most ezt megehetem-e...stb

Meg például mikor futottam minden nap egy órát (fogytam is 6 kilót 3 hét alatt) de akkor nem is voltam éhes pedig azt mondják hogy a sportolók nagyon sokat esznek!!bár mondjuk akkor ittam is többet mint most ez volt már vagy 2 hónapja azóta vissza is jött 2-3 kiló azóta nem futok!

mondjuk az az érdekes visszahíztam pár kilót de az már nem látszik meg úgyanúgy!

2009. okt. 6. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ma reggel iskolába indulás előtt bekapcsoltam a tv-t, hogy lássam mennyi az idő, és a reggeliben az orvos hapsi azt mondta a kutatási adatok alapján, a fogyókúrák 70% az étkezésen múlik, míg csak 30 a sporton.
2009. okt. 6. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
nem arról van szó hogy tele akarnám zabálni magam...de azért néha jólesik néhány finom falat:D
2009. okt. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!