Melyik az a torna amelyik hatásos lehetne?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok,3 gyermeket szültem,de szülések után nem maradt rajtam felesleg( 19,21,és 30 évesen) Most hogy a negyvenhez közeledek,szépen lassan rám rakódott 10-12 kiló felesleg.Igazából nem tünik soknak,de valahogy minden nehezebb lett,és nem szeretem magamat.Az étkezésemen nem változtattam,nem a " jó étvágyúak" tipusába tartozom,de megeszem a csokit és sütit..mértékkel.Arra gondoltam,hogy talán ez korral jár,(nem tudom) melyik az a torna amelyikbe ennyi idősen ennyi kihagyás után eredményt érek el? (a konditermet nem szeretem) egyébként a hasam és a fenekem lett teltebb,de a hasam nagyon látványosan,ezt sem értem.Dolgozom,de nem sokat mozgok,vezető beosztásom sokszor a gép elé kényszerít.2013. máj. 31. 20:57
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztát (-5kg), és közben nekiálltam tornázni. Nekem ez a videó jött be http://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s . Először csak 10 percet bírtam megcsinálni, de egyre jobban ment. Ez inkább fenék és láb. Nekem az ülő munka miatt ide rakódott sok. Hasra pedig hasprést szoktam csinálni. Először csak 50-et, most már kb. 400 db-ot egy-egy alkalommal. Látványos az átalakulás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!