Kell még fogynom 20 kg-t?
2013. máj. 31. 16:50
1/10 anonim válasza:
-20kg múlva dobj fel új képet.
4 hónap múlva ugyanitt! :)
2/10 A kérdező kommentje:
Ok.
Esetleg valami tanács?
Már 20 kg-t fogytam. De megállt és nem tudom merre tovább.
2013. máj. 31. 16:56
3/10 anonim válasza:
Több kalóriát kell elégetni, mint amennyit beviszel. Nem kell hinni, semmilyen fogyasztó csodának, miközben ugyan azt eszed amivel felszedted a plusz kilókat...
Olyan, hogy kell fogynod, nincs. A te döntéseden múlik, hogy jól érzed- e magad a saját bőrödben, ha nem, akkor változtass!
4/10 A kérdező kommentje:
Többet égetek el, mert 1200-1300 kcal-t eszek és 20-30 km-t bicajozok minden nap.
2013. máj. 31. 17:11
5/10 A kérdező kommentje:
És soha nem próbáltam semmilyen fogyasztószert.
2013. máj. 31. 17:12
6/10 anonim válasza:
Egy a fontos: NE ADD FEL! Lehet, hogy most egy időre megáll a fogyásod... de ennek ellenére NE keseredj el... egyél normálisan+ mozogj továbbra is és meglesz az eredménye ;)
7/10 anonim válasza:
Ha az az 1200 kalória normális ételekből áll össze és nincs benne édesség(legalábbis csak alig) akkor semmit nem csinálsz rosszul étkezésileg. Sportban tanácsolom hogy csak heti 5x csináld, hagyd kicsit pihenni az izmaidat, regenerálódni. Ne ijedj meg ha most kis ideig nem fogy, ne hagyjon alább a kitartásod! És igen, 15-20 kiló múlva dobj fel egy képet, szerintem addigra sokkal jobb lesz a helyzet. És dicséretes hogy már 20 kilót fogytál:) mennyi idő alatt sikerült?
8/10 anonim válasza:
megkérdezhetem hány kiló és hány centi vagy?
9/10 A kérdező kommentje:
3 hónap alatt sikerül!
165 cm vagyok és 90 kg!
2013. máj. 31. 18:32
10/10 anonim válasza:
Gratula ügyes vagy!
én 166 vagyok és 83 kiló
de pont úgy nézek ki mint te.(én tervezem h még 15öt fogyok. )
szerintem még fogyhatsz, de 20at biztos nem kell.
10-15öt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!