Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki kipróbálta már? Hatott?

Tamcsika22 kérdése:

Valaki kipróbálta már? Hatott?

Figyelt kérdés
Elszeretném kezdeni a citromos víz diétát de nem tudom hogyan kell? Csak vízből és citromból áll? mennyi víz és mennyi citrom kell egy pohár vízbe? hány napig kell csinálni h hatásos legyen? mellette mit szabad enni? mennyit lehet vele fogyni?
2013. máj. 31. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs csodaszer. Fogyni csak megfelelő étrenddel lehet. Én évek óta kizárólag citromos vizet iszom, fogyni viszont csak akkor tudtam, amikor elkezdtem paleózni.
2013. máj. 31. 09:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem ezt kérdeztem amúgy de mindegy...

Miből áll az a paleo?

2013. máj. 31. 09:10
 3/8 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Hihetetlen, hogy szeretnél elkezdeni valamit, amiről a legminimálisabb ismereted sincsen, de beszólsz annak, aki ennek ellenére veszi a fáradtságot, és válaszol.

Google?

2013. máj. 31. 09:30
 4/8 anonim válasza:

2 tablespoons fresh-squeezed lemon juice

2 tablespoons grade-B organic maple syrup

1/10 teaspoon cayenne pepper

10 ounces filtered water

After following this fast for 4-14 days

(Ha nem megy engrish, akk fordítom)

De nem működik szerintem, zöldteát/almaecetet tudnék helyette javasolni, bár nem diétaként

2013. máj. 31. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még egyszer: a citromos víztől NEM lehet fogyni.
2013. máj. 31. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
A citromos víztől nagyon szépen le lehet fogyni, ha csak azt iszod, és mellette nem eszel semmit:)
2013. máj. 31. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
:)))) Megérdemel egy zöld kezet az utolsó.
2013. máj. 31. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak törvényileg kellene tiltani, hogy egy magyar ember koplaljon. Aztán majd megy az orvoshoz mert lebetegszik.. szóval.. agyrém.

Miért nehéz megenni némi zöldséget némi hússal? Már annyira egyszerű tanácsokat írunk.. és mégis citrommal akar koplalni valaki..

2013. máj. 31. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!