Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 22 évesen 165 centihez 66...

22 évesen 165 centihez 66 kiló nagyon sok?

Figyelt kérdés

Régebben sajnos vizsgák előtt elengedtem magam, és meghiztam majd\' 80 kilóra, de 16-ot lefogytam már 2 éve. Nem tettem olyan nagyon sok mindent érte, eldöntöttem fejben hogy ez baromi sok. De most megint úgy látom, hogy elég nagy a hasam és a csípőmön az úszógumi. Sajnos ilyen tipus vagyok, ide hizok. Mit tegyek?

Köszönöm :)

2009. okt. 6. 12:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

165 centihez a 66 kiló sztem annyira nem szép.

60 már bőven jólenne. ha a csípődön és a hasadon van a felesleg, hát kezdj el rá dolgozni. járj el konditerembe, és dolgozz ezekre a területekre.

azmeg csak kifogás, h nincsrá időm, főiskolás vagyok, énis az vagyok. mégis voltrá időm.

2009. okt. 6. 13:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, nem nem azt várom...

Feltettem egy kérdést.

Nem a főkérdésben, hanem lentebb. Ennyi

Ha nem akarsz válaszolni vagy nem tudsz, akkor keress mást kérdezőt, amire szivesen válaszolnál.

2009. okt. 6. 13:00
 13/17 A kérdező kommentje:

Vagyis utoló előtti...

Utolsó: nincs konditerem :)

És sehol nem irtam, hogy nem lenne időm rá :)

2009. okt. 6. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok...

Itt már írták többen, hogy fogyj le, vagy fogadd el magad, sportolj; írtak BMI indexet, írták többször, hogy sok...stb.

Neked egyik válasz sem tetszett. Mégis, milyen választ vársz? (csak kíváncsiságból, és nem akartalak megbántani)

Szerintem előbb döntsd el, mit akarsz!

2009. okt. 6. 13:04
 15/17 anonim válasza:
Két gyermekem születése után nekem sem akart eltűnni az úszógumi, de most rászántam magam, este 6 után nem eszek, csak folyadék, max egy kis joghurt. Ezzel és némi mozgással (görkori) eltűnt a retegett pocak!
2009. okt. 6. 13:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem négy gyerek után és majdnem 50 évesen 15 kg plusszal a Rubint Réka "van öt perced" videok segitettek, könnyen megtanulható gyakorlatok, otthon végezhetök minden segédeszköz nélkül.

Figyelj kicsit az étkezésre, és feltétlenül tornázz moinden másnap legalább egy órát.

2009. okt. 6. 13:18
 17/17 A kérdező kommentje:

13:06 és 13:18 nagyon szépen köszönöm :)

Betartom :D

2009. okt. 6. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!