Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 22 évesen 165 centihez 66...

22 évesen 165 centihez 66 kiló nagyon sok?

Figyelt kérdés

Régebben sajnos vizsgák előtt elengedtem magam, és meghiztam majd\' 80 kilóra, de 16-ot lefogytam már 2 éve. Nem tettem olyan nagyon sok mindent érte, eldöntöttem fejben hogy ez baromi sok. De most megint úgy látom, hogy elég nagy a hasam és a csípőmön az úszógumi. Sajnos ilyen tipus vagyok, ide hizok. Mit tegyek?

Köszönöm :)

2009. okt. 6. 12:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Teli van a net BMI index mérővel, amiből megtudhatod túlsúlyos vagy-e. Itt senki nem látja, hogy hogy oszlik el rajtad ez a 66 kiló.

ha úgy érzed túlsúlyos vagy akkor annyit kell tenned, ogy lefogysz.

Vagy milyen választ vársz? Most tényleg nem rosszból.

2009. okt. 6. 12:15
 2/17 anonim ***** válasza:
34%

megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök megőrülök

gratula elsőnek h nyugisan le tudta írni

2009. okt. 6. 12:17
 3/17 A kérdező kommentje:
Óóóóóóóóóóh hát ne haragudjatok...........................................................................
2009. okt. 6. 12:18
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Raktál volna fel egy képet magadról inkább.
2009. okt. 6. 12:28
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

2. vagyok. Bocs ha emgbántottalak, de:

1: anyám éppen felhúzott előtte

2. és pont akkor láttam meg, és már idegsítő- EZ NEM A TE HIBÁD- hogy napok óta, félóránként van egy ilyen kérdés, más adatokkal.

és ezekből az adatokból nem sok mindent lehet megtudni, kép kellene kb.

anyukám volt 168/68

én is voltam 169/69

egy cm egy kg nem számit sztem, mégis neki vékonyabb volt mindene akkor. más a felépítésünk.

Plusz neki akkor vékony ujjai voltak, vékony bokája, szal a nehezebb csontú is én vagyok..

nha most akkor ezek ki érti meg tényleg h állapítsa meg két számból..??

2009. okt. 6. 12:31
 6/17 A kérdező kommentje:

:S

Bocsánat.

Akkor úgy kérdezem: mi a leghatásosabb (a rendes étkezés mellett) hogy eltüntessem az úszógumim?

Futni nem tudok a térdeim miatt, itthon dolgozom, konditerem sajna nincs.

A hullahoppozás jó lehet?

És tényleg bocs... a BMI-ről annyim hogy 24.6 vagyok, tehát normális testalkatú, de én látom a hasam ;)

2009. okt. 6. 12:35
 7/17 A kérdező kommentje:
Már augusztus óta agyalok hogyan tegyem fel ide a kérdésem, mert eddig nem mertem... lehet kár volt, bocs
2009. okt. 6. 12:36
 8/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem, nem nagyon sok. Hogy mit tegyél, ha ilyen típusú vagy? Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy...
2009. okt. 6. 12:44
 9/17 A kérdező kommentje:
Fogadjam el? Csak van mit tenni...
2009. okt. 6. 12:49
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

Ha van mit tenni és zavar, miért nem teszel ellene?

Ne haragudj, nem megbántani akarlak, de ha tudod a választ, akkor minek kérdezel itt?

Vagy talán azt várod, valaki azt írja, "nem, nem vagy kövér, ez nem sok, sőt, hízzál még kicsit! " ?!

2009. okt. 6. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!