Lehet diéta alatt főzeléket enni vékony lisztes rántással? Vagy egyem meg a lencsét pl. főve mint a zöldségeket?
Nem eszek kenyeret (kiv. a reggeli: 1 teljes kiőrlésű zsömle),tésztát,krumplit,cukrosat.
Csak max 3-4 lapos kanálnyi liszt, hogy ne legyen olyan híg..
Tudom jöttök a keményítővel..de azt is lehet píritani fokhagymával mint a lisztet?
Egyébként utánaolvastam és pár kalória különbség van a két termék között...
Kedves első!
Hogy oldod meg így a pirított fokhagymát??
Köszi! Ki fogom próbálni!
Tudom hogy nem, de a számomra a pirított fokhagyma adja meg az igazi ízét,és ezt mindenképp szeretném megtartani.
De nem kell itt dl számban mérni az olajat, 1 evőkanál az elég, és mivel nem eszed meg az egész főzeléket, gondolom elenyésző a kalóriatartalom is.
Lehet ezzel sütni is? Ugyanis van egy édesítőszeres kalács receptem,de a liszt az ugye nem a legdiétásabb dolog :(
Igen, ezzel kenyeret is süthetsz, palacsintát is, ugyanúgy használhatod mint a sima lisztet csak több folyadékot vesz fel, ezt ki kell tapasztalni. Bioboltban, herbáriákban tuti kapsz, így néz ki:
Van külön kenyérliszt és sütiliszt, de kenyérliszttel biztos, hogy mindent meg lehet csinálni, én azt szoktam venni.
Nyilván ezzel se ehetsz meg 5 kalácsot, de a szénhidráttartalma jóval kedvezőbb lesz (viszont olyan 25%-kal több folyadékot adj a receptedhez mint sima liszttel kellene, de majd látod az állagán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!