Mi a véleményetek az "ANADROX" féle szerről?
Figyelt kérdés
Most elkezdtem újra gyúrni, felszedtem pár kilót és szeretném ha gyorsan lemenne rólam, plusz izmosodni kicsit...2009. okt. 4. 14:01
1/6 anonim válasza:
szedjed!!! legalább egy fogyatékossal kevesebb lesz!
2/6 A kérdező kommentje:
miért is?
2009. okt. 4. 17:33
3/6 anonim válasza:
Az első válaszoló szerintem nem tudja miről is van szó; az Anadrox nem szteroid!
Én használtam edzések alatt tényleg jó volt, kitartóbb voltam, tovább bírtam az edzéseket, kb 10 kilót sikerült ledolgoznom, ráadásul szemmel láthatóan eresít is. Szerintem jó cucc!
4/6 A kérdező kommentje:
nah akk érdemes megvennem, tegnap megrendeltem remélem holnapra itt van!! ugy tudom hogy egy nap 5 db-ot kell enni éhgyomorra, reggel felkelés után, délelött, eddzés elött 2-öt, meg este 8 fele :) köszönöm!
2009. okt. 5. 19:25
5/6 anonim válasza:
Második vok. Ne napi 5 kapszulával kezdj, mert reggeltől estig dobálni fogod a súlyokat megállás nélkül :). Kezdetnek elég napi 1-2 kapszula, ezt érezni fogod, ugyanis már ez a mennyiség is nagyon pörget, fokozatosan lehet növelni a darabszámot. Lefekvés előtt 8 órával nem ajánlatos beszedni, és kb 7-8 hétig használd, azután 2 hét szünet- így nem feg hozzászokni a stimulációhoz a tested, és a 2 hét után is lesz hatása.
IRÁNY AZ EDZŐTEREM!! MERT MUSZÁJ!!
6/6 A kérdező kommentje:
aha értem. minden nap lejárok terembe. köszi a tanácsokat, csak még egyvalamit mondj el, hogy mien időközönként szedjem mikor stb! v mondjuk adhatnál egy msnt! enyém: excavator92@hotmail.com, vegyél fel ha van msned, köszi!
2009. okt. 6. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!