Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az "ANADROX"...

Mi a véleményetek az "ANADROX" féle szerről?

Figyelt kérdés
Most elkezdtem újra gyúrni, felszedtem pár kilót és szeretném ha gyorsan lemenne rólam, plusz izmosodni kicsit...
2009. okt. 4. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
szedjed!!! legalább egy fogyatékossal kevesebb lesz!
2009. okt. 4. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
miért is?
2009. okt. 4. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló szerintem nem tudja miről is van szó; az Anadrox nem szteroid!

Én használtam edzések alatt tényleg jó volt, kitartóbb voltam, tovább bírtam az edzéseket, kb 10 kilót sikerült ledolgoznom, ráadásul szemmel láthatóan eresít is. Szerintem jó cucc!

2009. okt. 5. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:
nah akk érdemes megvennem, tegnap megrendeltem remélem holnapra itt van!! ugy tudom hogy egy nap 5 db-ot kell enni éhgyomorra, reggel felkelés után, délelött, eddzés elött 2-öt, meg este 8 fele :) köszönöm!
2009. okt. 5. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Második vok. Ne napi 5 kapszulával kezdj, mert reggeltől estig dobálni fogod a súlyokat megállás nélkül :). Kezdetnek elég napi 1-2 kapszula, ezt érezni fogod, ugyanis már ez a mennyiség is nagyon pörget, fokozatosan lehet növelni a darabszámot. Lefekvés előtt 8 órával nem ajánlatos beszedni, és kb 7-8 hétig használd, azután 2 hét szünet- így nem feg hozzászokni a stimulációhoz a tested, és a 2 hét után is lesz hatása.

IRÁNY AZ EDZŐTEREM!! MERT MUSZÁJ!!

2009. okt. 5. 20:38
 6/6 A kérdező kommentje:
aha értem. minden nap lejárok terembe. köszi a tanácsokat, csak még egyvalamit mondj el, hogy mien időközönként szedjem mikor stb! v mondjuk adhatnál egy msnt! enyém: excavator92@hotmail.com, vegyél fel ha van msned, köszi!
2009. okt. 6. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!