Nagyon edes szaju vagyok. Egy kis csalastol meg fogyhatok? 16/L
Én is édesszájú vagyok, és szerintem nem minden a súly, nem árt, ha mellette jól is érzed magad.
NEm fogok lelkiismeret-furdalást érezni egy-egy szelet csoki miatt. Lehet, hogy így egy hónappal tovább tart az áhított súly elérése, de legalább jókedvűen fogyok. :)
Nem tudom hol laksz, én ha bűnözök, leszállok két megállóval korábban hazafelé és munkába menet a buszról és gyalogolok.
Ha nem eszel kenyeret, tésztát akkor olyan túl magas ch beviteled nem lehet.
Ergó fogyhatsz egy kis édességgel együtt is.. de ha valami nem fog tetszeni a hasadon, akkor tudjad hogy mitől van.
Vannak cukormentes édességek, csokik is (nem az aszpartámos szójás norbi updétra gondolok).
törölték a válaszom :(
diétás sütik :shapeshifer/shapetilt keress rá
Én is 152 cm vagyok és imádom a sütit meg a csokit,és nem tudok 100%ban lemondani róla,sőt néha kenyeret és tésztát is eszem,de mindig úgy csinálom ,hogy 1200 kalória alatt legyek és főleg egészséges dolgokat egyek. Szilveszterkor kezdtem az életmódváltásomat, akkor voltam 52 kg,most 43-44 kg vagyok. Természetesen az életmódváltásba az is beletartozik ,hogy napi szinten tornázom,vagy fitness :)
Biztos vagyok, ha kitartó vagy simán lemegy rólad ennyi felesleg úgy,hogy nem vonod meg magadtól teljesen a cukros ételeket. Ha mértékkel leszoksz róla egy idő után átáll a szervezeted, és mindig gondolj a célra mikor meglátsz egy szelet tortát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!