Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon edes szaju vagyok. Egy...

Nagyon edes szaju vagyok. Egy kis csalastol meg fogyhatok? 16/L

Figyelt kérdés
Nagyon sokaig napi szinten volt csoki es miegymat, emiatt sajana 55kg vagyok 152cmhez, de most par hete valtoztattam, de neha meg nehez betartani az egeszseges eletmodot. Ha naponta egy kis vaniliaskremmel toltott ostyat megennek, ami kb. 60 kaloria, akkor a fogyas menne melette.Mielott valaki mondanan barmit is, nem eszek mar se kenyeret se tesztakat jo reg ota,de az edes iz vonz es meg a gyumolcsokre nem szoktam nagyon ra.Igy lemenne rolam az a 7kg pluz?

2013. máj. 20. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is édesszájú vagyok, és szerintem nem minden a súly, nem árt, ha mellette jól is érzed magad.

NEm fogok lelkiismeret-furdalást érezni egy-egy szelet csoki miatt. Lehet, hogy így egy hónappal tovább tart az áhított súly elérése, de legalább jókedvűen fogyok. :)

Nem tudom hol laksz, én ha bűnözök, leszállok két megállóval korábban hazafelé és munkába menet a buszról és gyalogolok.

2013. máj. 20. 19:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Es te eddig mennyit fogytal? Bocsi, hogy igy kerdezoskodok, de neha olyan jol esik latni, hogy masoknak sikerul es nem is kinozzak magukat..:P
2013. máj. 20. 19:25
 3/8 anonim válasza:
Én 55-56 kg vagyok igaz 170cm. Volt hogy felszedtem pár kilót és nekiálltam tornázni. Vissza is fogytam 55re de, én sose bírtam megállni hogy ne nassoljak. Nem akarok senkit megbántani, de annyira túlzásnak tartom ezt az édességmegvonást, aki sose eszik. Én majdnem minden nap nassolok, már kevesebbet is mozgok és tartom a súlyom. Szinte minden kaját megeszek és nem koplalok. Egyszer élünk, nehogy már ne nassoljak. Szerintem az a lényeg, hogy ne egész nap a kanapét nyomd, hanem valahogy iktass be egy kis mozgást is. Nekem ez vált be.
2013. máj. 20. 19:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Mar egy eve 5szor egy heten jarok futni, vagy legalabb gorkorizni, de csak izmosodtam tole, es a plusz mar zavar..
2013. máj. 20. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 68 kg-ról fogytam le 53-ra, fél év alatt. Alapjában véve a táplálkozásomon annyit változtattam, hogy igyekeztem kevesebbet enni, többet mozogni. Arra nem vagyok hajlandó, hogy külön főzzek magamnak és a családnak, szóval én igazából kizárólag a cukrot hagytam el, de azt az ő étrendjükből is. Azokn kívül én mindent megeszek, este már nem, és elég sokat gyalogolok, napi kb másfél órát.
2013. máj. 20. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha nem eszel kenyeret, tésztát akkor olyan túl magas ch beviteled nem lehet.

Ergó fogyhatsz egy kis édességgel együtt is.. de ha valami nem fog tetszeni a hasadon, akkor tudjad hogy mitől van.

Vannak cukormentes édességek, csokik is (nem az aszpartámos szójás norbi updétra gondolok).

2013. máj. 20. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:

törölték a válaszom :(

diétás sütik :shapeshifer/shapetilt keress rá

2013. máj. 20. 21:33
 8/8 anonim válasza:

Én is 152 cm vagyok és imádom a sütit meg a csokit,és nem tudok 100%ban lemondani róla,sőt néha kenyeret és tésztát is eszem,de mindig úgy csinálom ,hogy 1200 kalória alatt legyek és főleg egészséges dolgokat egyek. Szilveszterkor kezdtem az életmódváltásomat, akkor voltam 52 kg,most 43-44 kg vagyok. Természetesen az életmódváltásba az is beletartozik ,hogy napi szinten tornázom,vagy fitness :)

Biztos vagyok, ha kitartó vagy simán lemegy rólad ennyi felesleg úgy,hogy nem vonod meg magadtól teljesen a cukros ételeket. Ha mértékkel leszoksz róla egy idő után átáll a szervezeted, és mindig gondolj a célra mikor meglátsz egy szelet tortát :)

2013. máj. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!