Mar fogytam 11kg de meg kellene vagy otot. Az anyagcsrem nem az igazi vagyis pisilni vagy 3x nagy wczni meg ket naponta jarok... azert mert nem eszek sokat szerintem. Mivel a vizet nem kedvellem es igy nem tudok sokat inni belole csak kb.fel litert at akarok a zoldteara valtani. Itthon pickwick(vagyhogyirjak) eper darabos indiai akarmilyen citromfüves(?!) zoldtea van. Az is megfelel?
Bocsi telefonrol irtam!
2013. máj. 17. 15:27
1/6 anonim válasza:
Semmilyen zöldteával nem fogsz eredményesen fogyni. Ahhoz kiszámolt étrend, sok fehérje és kevés szénhidrát, valamint heti 3-4 aerob edzés kell, és akkor nem is az izomból, hanem zsírból fogysz majd.
2013. máj. 17. 16:29
2/6 anonim válasza:
Az anyagcsere nincs összefüggésben a vécézési szokásaiddal.
A zöldtea nem fogyasztószer.
A természetes ízesítésű tea jó. Én jázminosat iszom, ajánlom kipróbálásra, természetesen amiket te írtál szintén alkalmasak kellemes tea készítéséhez.
2013. máj. 17. 16:36
3/6 A kérdező kommentje:
annyira birom amikor kioktatnak... elso mit gondolsz hogy fogytam ennyit?? nem az volt a kerdes amire valszt kaptam!!
2013. máj. 17. 16:45
4/6 anonim válasza:
Akkor nem írtam le, hogy nem fogsz a tea miatt fogyni? Valóban van valamennyi hatása, de az édeskevés. Engem pl. a kérdés színvonala vezetett arra, hogy leírjam a többit és csúnyamód "kioktassalak". (Tudom is én, hogy te most értesz hozzá vagy nem? Azt szűrtem le, hogy nem fogysz olyan gyorsan mint szeretnéd, ezért nyúlsz a zöldteához, ami nem ér sokat sajnos. Azért is írtam le, amit. Mindenesetre bocs, ha olyat írtam vagy olyan hangnemben.)
2013. máj. 17. 17:32
5/6 A kérdező kommentje:
Nem nem a hangnemmel van a baj. Az érdekel hogy ugyan olyan hatasai vannake mint a simanak. Megvagyok elegedve azzal hogy milyen tempoba fogyok! Tudom hogy nem fogyaszt,viszont segiti az anyagcseret es 4%-al gyorsabb a zsiregetes(a megevett etelre ertem).
2013. máj. 18. 18:21
6/6 anonim válasza:
Meredek ez a 4%.
Attól függ mivel van ízesítve. A zöld tea ugye gyógynövény. Más gyógynövénnyel van ízesítve?
Aromákkal van ízesítve (általában az élelmiszeripari aromák, adalékok hideg természetű vegyszerek, zavarják az egészséges emésztést, anyagcserét)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!