Napi egy nagy tányér szalmakrumpli és egy tükörtojás hizlal, ha semmi mást nem eszem?
Taplalkozz egeszsegesen, annyit egyel amennyi epp kell a szervezetednek. Ne lakjal el. Valassz valamilyen mozgasformat. A krumpliban is van vitamin, de sulve ne edd, csak nagyon ritkan esetleg. Fove egeszseges, de ugy sem kell tulzasba vinni.
Az ironikus kommenteloket pedig ne vedd szamva.
Elnézést a hangvételért, nagyon rosszul fogalmaztam.
A többiek segítenek, én nem ajánlom a tömény szénhidrátot - krumplit - mert minden ami felviszi az inzulinszintet az igazából hízást is okoz. nyilván nem egy étkezés alatt.
Edzésnek bodyrockozz (vagy zuzana light) RR helyett, értelmesebb. Vagy egészítsd ki, váltogasd ilyen edzésekkel is, ha otthon tornázol.
Nem sértés volt a 14 éves IQ szint, csak ez a krumplievő skérdés sajnos erre hajazott, rosszul írtam. Biztos valami van a fejemmel, még egyszer elnézést.
Én egyáltalán nem figyelek oda a táplálkozásomra,mert imádok mindenfélét össze enni :p :) de még sosem híztam el. mondjuk sportolok már jó ideje (heti 3x1,5 óra) és mázlim van,mert egyáltalán nem vagyok hajlamos a hízásra.
Szerintem,ha bármilyen pörgős edzést (különböző videókra gondolok)csinálsz hetente többször,azzal már - magasan az átlag felett vagy - karban tudod tartani magad,még ha nem is eszel olyan hűde egészségesen :) (persze előnyösebb lenne)
Én eddig leginkább rossz napján találkoztam Táplálkozás H.-val, de ez most tök pozitív,hogy elnézést kért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!