Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyenkor rosszul?

Miért vagyok ilyenkor rosszul?

Figyelt kérdés
Ettem 10 óra fele egy rozskenyérből csinált szalámis szendvicset. Majd egy fél órára rá kondiztam (kocogtam) egy fél órát. Rá 20 percre már éhes voltam és az ájulás kerültetett. Utána ettem de az sem volt jó. Ittam egy kapucinot (mást nem volt közelben-suliban voltam). Akkor lett jó. Gondol a cukorral lehet valami. Volt úgy egy napom, hogy egy rozskenyeres szendviccsel kezdtem, kondi után (ugyan ennyit mozogtam) ettem salátás gombapörit (de keveset. Majd ettem megint egy szendvicset és egy almát. 6 órakkor már fájt a fejem éhes voltam és rosszul voltam. Már egy hónapja csinálom az életmód váltás. Bevallom én amúgy nem eszem sokat, csak néha lusta vagyok. Régen sajnos este ettem többet és rakódott rám (meg persze, ha olyan étel volt, annak nem mondtam nemet nap közben sem.) Nem értem, mi van ilyenkor. Fogyni próbálok és nem akarok cukrosat enni. kondi után meg nem ehetek csokit vagy valamit...
2013. máj. 16. 18:52
 1/2 A kérdező kommentje:
92ről indultam és most vagyok 87. 24L
2013. máj. 16. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Valamit nem jól csinálsz! Nem tápláló, nem elég a mennyiség, nálam ekkor szokott ez lenni. Fiatal dolgozó/tanuló Nő vagy, nem szédeleghetsz, meg fájhat a fejed egész nap, nem tudsz semmire sem koncentrálni ez így nem jó.

Rggel nem ettél semmit se? Akkor nyugodtan ehetnél rozskenyérből szendvicset, de pl próbáld ki, hogy főtt tojást teszel a szendvicsbe és uborkát(ez laktatóbb)

Kondizás után nyugodtan ehetnél egy banán, vagy almát, vagy pár szem diót.

Ebédre aztán ami van, azt Te tudod, hogy miket eszel és mit engedhetsz meg magadnak, ha lehetőséged van rá, tudom ajánlani a fehér husikat párolva, sütve elkészítve, a halakt szintén, hozzá rizs és uborka vagy saláta.

Olcsóbb megoldás a lecsó, máj, húsgombóc zöldszégszósszal, rakottzöldségek, valamilyen husos leves, zöldségleves vagy tojásleves, főzelékek főtt tojással.

Vacsorát se hagyd ki, zöldséges rántotta, főtt tojás, hús, hal, túró, akár egy kefír almával, egy kis sajt ami zsírszegény.

Majd ez visszaállít. Nem szabad ennyire görcsösen venni, és úgy fogyózni, hogy közben szenvedsz, fáj a fejed, ájulgatsz ez így nem jó.

Én szoktam néa enni étcsokit, kókuszreszeléket és szőlőcukrot is.

2013. máj. 16. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!