Van valamilyen egészséges és nem hízlaló nasi?
Figyelt kérdés
délutánonként mindig nasiznék valamit, eddig diót,mandulát, mogyorót nasiztam, de kéne valami egészséges:)2013. máj. 10. 12:33
1/11 anonim válasza:
A dió, mandula, mogyoró nagyon is egészséges! Nasizhatsz még répakarikákat, uborkakarikákat, vagy bármilyen gyümölcsöt.
2/11 anonim válasza:
Kínai kel, saláta.
Egyébként a dió és a mandula, bokros mogyoró teljesen egészségesnek tekinthető. Embertípus és táplálkozás kérdése, hogy híznál-e tőlük ha sokat eszel, alapvetően egy lowcarb táplálkozás mellett 100-200 gramm magtól (ami elég sok) még fogyhatnál is. Akár.
3/11 anonim válasza:
/ha mellette már nem eszel keményítőt/
4/11 anonim válasza:
A tökmag és a pirított szójabab is jó. Sokkal nagyobb a fehérjetartalmuk, mint az összes többi magfélének, és mivel kisebbek a szemek, kevesebb is elég belőlük. Az is jó ötlet, ha egy kk mogyoróvajba mártogatsz répacsíkokat vagy más zöldséget.
5/11 anonim válasza:
Müllerben nagyon tuti a magválaszték. Csak egy tipp.
6/11 anonim válasza:
A mogyoróvaj azért már határeset szerintem...
De pl. almakarikák szárítva, kb. minden friss zöldség és gyümölcs, és a magok is egészségesek.
7/11 anonim válasza:
Nem is úgy gondoltam, hogy egyen meg belőle egy egész üveggel. Kávéskanál rövidítése kk.
8/11 anonim válasza:
én nagy hús és édességevő voltam, míg ki nem próbáltam ezt:
sárgarépa, uborka szépen felcsíkozva és fokhagymás mártogató hozzá, azóta sem tudom megunni.
10/11 anonim válasza:
Karikára vágott golden alma fahéjjal meghintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!