Tapasztalatokat, véleményeket várok. Leírnátok?
Szóval...tudom 100 ilyen kérdés van,de ha van kedved elolvasni és esetleg válaszolni azt megköszönném.:)
Lássuk: mindig is problémám volt a túlsúllyal,leadtam majd duplája visszajött...21 éves vagyok,1,5 éve szültem,de én már baromi nagy túlsúllyal kezdtem.....100 kg vagyok és kb. 165-170 cm.
Belátom a hibáimat,kevés az akaraterőm,főleg mikor este hazajön a párom és vacsizik....egyszerűen nem merek neki állni, mert félek, hogy belebukik, nekem a legnagyobb problémám,hogy nincs mi motiváljon(persze csini rucik stb..de mégsem jön össze).Pár hete forog az agyam a téma körül. Gondoltam felteszem kérdésem/kérésem,és ha esetleg lennétek olyan kedvesek és megosztanátok velem sikereiteket,illetve, hogy mi/ki motivált.Hogy sikerült leküzdeni a kis "ördögöt"?Mennyivel kezdtétek,mennyi időbe telt,mikor volt szemel látható a fogyás..?:)Nagyon szépen köszönöm előre is!:)Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!