Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok heti egy...

Miért nem tudok heti egy kilót fogyni?

Figyelt kérdés
Néha még a fél kiló sem megy, az egy kiló mínusz meg maga az álom... amúgy 6-7 kilót szeretnék lefogyni ahhoz, hogy bikiniben is jól érezzem magam, de 5 kiló is jó lenne. Idáig hármat sikerült leadni másfél hónap alatt...szerintem ez nem a legjobb eredmény. Mondjuk néha bűnöztem, de mikor nem bűnöztem, akkor sem volt gyorsabb. Mozogni is szoktam, nemrég álltam rá arra, hogy szinte minden nap egy órát mozgok intenzíven (hétvégén szoktam pihenni, de néha még hétvégén sem). Szerintetek mi lehet a gond?
2013. máj. 9. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt figyeled, hogy mennyi zsírt, ch-t és fehérjét eszel? Talán annak az arányaival is baj van.
2013. máj. 9. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, mert vezetem, hogy mit eszek és mennyit, és kiszámolom minden nap, hogy mennyi szénhidrátot, fehérjét, zsírt és kcal-t ettem. Fehérjéből 90 g körül eszem, szénhidrátból 100 g alatt próbálok maradni.
2013. máj. 9. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
milyen magas vagy, és hány kiló?
2013. máj. 9. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hetente fél kiló teljesen normális ütemű fogyásnak számít. Ne akarj gyorsabban fogyni. Kitartás, ne add fel. De mondjuk tényleg jó lenne tudni, hogy mennyi volt a kezdősúlyod, mert én most csak tippelek, de szerintem 100 kg feletti vagy.
2013. máj. 10. 06:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó mondatból kimaradt a nem szócska a 100kg előttről. Reggel van, na:-)
2013. máj. 10. 06:13
 6/7 A kérdező kommentje:
62 kg-ról indultam, és 166 cm vagyok.
2013. máj. 10. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, ezért nem tudsz fogyni. Mert már nincs rá igazán szükséged.
2013. máj. 10. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!