Mai napon jónak tekinthető diéta szempontjából? (kezdő vok)
1 hete kezdtem diétázni és pl a mai napom így nézett ki, segítenétek eldönteni hogy jó volt-e? nem akarom elcseszni az elején... :D
reggeli fél 8-kor: 2 szelet abonett, csirkemellsonka, paradicsom, sajt
tízórai fél 11-kor: 1 zöldalma
ebéd 1-kor: franciasaláta
uzsi 4-kor: 3 tojás káposztával és paprikával, 1.5 kocka merci csoki
vacsi: pár szem szőlő (nem voltam éhes)
Uzsi és vacsi között kinn voltam mozogni 1.5 órát, amibe volt futás, kocogás, séta meg pihenő. ma nem volt időm tornázni, de szoktam azt is 2-3 naponta.
Tudom, hogy a franciasaláta nem a legjobb a majonéz meg a tejföl miatt, de nem tudtam mit vinni ebédre. Meg hát a merci csoki se kéne de azért az nem olyan sok így az elején, mert ugye 1 hete kezdtem.
Mit gondoltok?
elírtam: *napom
ja és kihagytam hogy jó sok vizet ittam, kb 2.5 litert, ebből volt fél liter tea, ja és pluszban reggel fél liter kakaó.
Reggelizz úgy mint egy király,... ebédelj, mint egy polgár és vacsorázz, mint egy koldus.
Ez a normális, és az égvilágon nem fog semmit tartalékolni a szervezeted, mert hozzászokik, és este bontja a zsírt:)
Jól csináltad a merci csoki és a fél liter kakaó kicsit sok volt.
a tojást nem mindegy, hogy készíted el!
-ha olajban sütöd--hízllal,
ha főzöd : legjobb és legértékesebb fogyókúrás kaja, ugyanis egy főtt tojás csak 65 kalória és nagyon nagy tápértékű.
Főtt tojás, zöldség, gyümik, abonett, műzli (teljes kiőrlésű és cukormentes),sovány husok, sonka-felvágottak, kevés sajt, joghurt és kefír és tej jöhetnek!!!
L/27
utolsó válasza volt a leghasznosabb, köszönöm :)
vacsit írtam ,hogy nem teljesen hagytam ki, valamennyi szőlőt ettem de egyszerűen nem voltam éhes... (aminek baromira örülök, mert régebben mindig éhes voltam...)
tojást kivételesen sütöttem, amúgy főzni szoktam. de pl csak nagyon kevéske olajban süttem, hogy azér meg ne égjen, és utánna kinyomkodtam belőle amennyire tudtam:)
amúgy ez a reggelizz úgy mint egy király...mondás nekem nem jön be. mert pl nem napi 3x kell enni... valamint nem vihetek valami "királyi" kaját iskolába... itthon meg nem tudok enni idő/éhség-hiányában.
korpás zsömlét nem kapni felénk, szóval olyat csak akkor tudok venni ha megyünk a városba. az abonett is eltelít meg szeretem is :) de amúgy elhiszem hogy a korpás zsömle jobb.
amikor hazaérek amúgy, szoktam rizst enni ha van sütve csirke, vagy ha tudok készíteni valami fehér husis kajcsit.
Köszi a válaszokat amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!