Valaki nem szeretne "velem együtt fogyni"? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Itthon/barátok körébe nem sok mindenki akar fogyni...
Pedig sokkal ösztönzőbb az, ha versenyezhetsz valakivel, vagy ha segítitek egymást.
Az nem baj ha nem a közelben laksz, nem is kérek ilyen személyes infókat :)
Csak jó lenne ha valakivel meg lehetne beszélni hogy mi volt vele ma, mennyit fogyott és stb.
Akinek van kedve íz írjon! :)
16/L
2013. máj. 2. 17:49
11/29 anonim válasza:
Mi már beszélgettünk egy lánnyal facebook innen gyik.hu -ról , és még fogunk is :) aki beakar hozzánk szállni írjon itt egy üzenetet úgy gondolom tudunk egymásnak segíteni.
Nálam többet senkinek nem kell fogynia szóval ne féljen megosztani a dolgait senki :)
12/29 anonim válasza:
hú pont ma gondoltam erre énis, hogy meg kellene itt kérdezni. Ez nagyon jóó!!! nem szeretek magamba fogyózni! úgyhogy rám is számíthattok! 15kg-t le kellene adnom!:DD
14/29 anonim válasza:
esetleg valami csoportos torna/futás nem érdekel titeket? Ki honnan valósi?
15/29 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Hajdú-Bihar ( biztos vagyok benne hogy nálam többet senkinek nem kell fogynia :/ )
16/29 anonim válasza:
utolsó! énis így vagyok vele "nállam többet senkinek nem kell fogynia" :DD
17/29 anonim válasza:
En Erdelyben lakok.(Feher megyeben)
10-es valaszolo voltam.
20/29 Anyád Gibbonja :D válasza:
14/F .. ha valaki meg akarja osztani velem a dolgait, segítséget kér vagy motivációt akkor itt vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!