Valaki nem szeretne "velem együtt fogyni"? (bővebben lent)
Itthon/barátok körébe nem sok mindenki akar fogyni...
Pedig sokkal ösztönzőbb az, ha versenyezhetsz valakivel, vagy ha segítitek egymást.
Az nem baj ha nem a közelben laksz, nem is kérek ilyen személyes infókat :)
Csak jó lenne ha valakivel meg lehetne beszélni hogy mi volt vele ma, mennyit fogyott és stb.
Akinek van kedve íz írjon! :)
16/L
Szia!
Én 14 évesen kezdtem el futni (kocogni), az elején ilyen 1-2 perceket, majd javult, 1 órát bírtam futni- 8 km megállás nélkül. 4 évig futottam. Most abba hagytam 1 éve valamiért és most szeretném újra kezdeni, viszont nekem is kéne valaki, aki motivál úgymondd :)
Én rengeteget fogytam, és izmosodtam (kar, hát, láb, popsi, has). Nem jött vissza azóta semmi + kiló. Még mindig izmos a lábam hasam stb... :)
Ha gondolod írj privit.
19/L
Én is szeretnék csatlakozni, nekem nagyjából 15 kg-tól kellene megszabadulnom+izmosodnom.
16L
Napi 2,5-3g x testtömegkg fehérje és 1-2g x testtömegkg szénhidrát (ch).
Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
mintaétrendek: [link]
Érdemes a sárga kapszulát is elolvasni (bodybuilder.hu)
Nalam is ez a helyzet. Nincs kivel megosszam, hogy mennyit fogytam, nincs ki mondja, hogy ne adjam fel stb. En szeretnem tartani veled a kapcsolatot ha lehet. Ha benne vagy irj uzenetet.
15\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!