Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igaz? Tényleg...

Szerintetek ez igaz? Tényleg lehet tőle fogyni? Ha igen, akkor miylen gyorsan?

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 27. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
44%

El sem olvasom, ez egy baromság!

Minden egyoldalú diéta, tápanyagszétválasztó és egyéb ökörségekkel együtt.

Aki lusta sportolni és képtelen megérteni az emberi test működését, csak azok hisznek ilyenekben.

2009. szept. 27. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom mi lehet a banánban ami begyorsítaná a fogyást.. Csak szénhidrát, cukor, meg pár vitamin van benne. A diétát nem próbáltam, így fogalmam sincs mennyire hatásos, de szerintem nem a banánom múlik ha fogysz. :D
2009. szept. 27. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk az első azért elolvashatta volna, mielőtt "leegyoldalúzza", mert hogy ugye azt írják, hogy édességen kívül mindent lehet enni, és csak azt kell betartani, hogy este 8 után ne együnk... Na szóval... Szerintem ha nem eszet édességet és este későn már nem eszel, akkor a banán - reggeli nélkül is, és azzal együtt is le lehet adni pár kilót. Párat. Szóval ha mondjuk van 1 - 2 - 3 kg felesleged, akkor hajrá, próbáld ki. DE. Nagyobb súlyfeleslegtől szerintem banánostul és banán nélkül is csak és csakis akkor lehet megszabadulni, ha sportolsz. Ilyen csodák nem léteznek, hogy pusztán attól hogy banánt reggelizel lefogysz, úgy hogy még mozogni sem kell... Ilyen nincs! Egészségesen kell táplálkozni, mozogni, és akkor le fogsz fogyni. Azt még alá is írom, hogy jó energia és vitaminforrás reggelira a banán, úgyhogy azt ehetsz bátran. De önmagában ettől nem fogysz le, az tuti.
2009. szept. 27. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az előttem szólónak:) Természetesen emellett sportolok is:) És igen, csak egy két kilót szeretnék leadni:)
2009. szept. 28. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!