TrogerJoe kérdése:
Endomorf alkatú férfi vagyok, és ez a diéta és edzés jó lenne?
Figyelt kérdés
Endomorf alkatú 14 éves fiú vagyok,79-80 kilógramm és 180 centiméter magas.Fogyni szeretnék.Megtalálható rajtam kis mértékben a mezomorf alkat is.Kb 80-20% elosztásban.De inkább endomorf vagyok.És úgy gondoltam hogy a súlyzósedzésnél 12 10 10 10 8 szériaszámokat csinálok egy gyakorlatnál,kb fél perces pihenőkkel. Használnám a 21ezést is meg más trükköket is.És egy héten 3 kardió edzés iktatnák be, kb 30 perceseket biciklizés+futásból utána 20 perc hasazás lenne.Ha szerintetek valami nem jó akkor itt szóljatok.Az étrendem meg úgy lenne mivel még sulis vagyok hogy reggel éhgyomorra 25 gramm szójafehérje(Iso Soy),utána uzsonnára valami könnyebb szénhidrát(májkrémes kenyér)vagy valami más,utána kb edzés előtt fél órával 100 gramm rizs(energiaszint miatt) utána edzés után pedig kb 300 gramm csirkemell és 25 gramm szójafehérje.Ez jó lenne fogyás,az izmok megtartása és anyagcsere gyorsítás szempontjából?2013. ápr. 28. 13:44
1/2 A kérdező kommentje:
Még valami könnyebb zsírégetőt is vennék.És ajánlotok-e valamit még az edzés során kipróbálni,vagy az étrendembe?
2013. ápr. 28. 13:46
2/2 anonim válasza:
Hogy képben legyél jobban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!