Ha nem diétázok de napi 2x edzek attol még fogyhatok?
Figyelt kérdés
az a baj hogy nagyon szeretek enni,meg anyukám is mindig valami finomat főz és mindenki jóízűen eszik én se nagyon birom ki hogy Ne.. mondjuk nekik nincs is semmi súly problémájuk.. én 5kg-t szeretnék fogyni mert nemvagyok elhizva de attól már jobban érezném magam és formásodni is szeretnék.. szoval ma sem diétáztam igazán de sok gyümölcsöt is eszem,es min 2liter vizet megiszok, reggel edzéssel kezdem a napot este pedig futok (1hete kb:D) viszont eszem kenyeret meg mindent annyi hogy tényleg kisebb adagokban. Így fogyhatok azért? 1kilot most fogytam de az azért lehet szerintem mert tegnap nemigazán birtam enni ..2013. ápr. 26. 14:27
1/1 anonim válasza:
Olvasd el Paul Mckenna - Le tudlak fogyasztani könyvét! Imádni fogod, pont erre van szükséged! Felüdítő érzés elolvasni, tényleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!