Hogyan fogyjak le? 14/L (lent)
Figyelt kérdés
A sporttal tisztában vagyok,az étrendre gondolok.Mit egyek itthon reggelire? Mit egyek az iskolában? Olyat nem szeretnék hogy főtt étel vagy ilyesmi,mert enyhén szólva elég furán néznének rám.A teljeskiőrlésű kenyérre gondoltam,de nem állunk jól anyagilag,és anyum azt mondja hogy hosszútávon túl drága.Van hogy előbb eljövök,de általában 3-ig suliban vagyok,és nem vagyok menzás.Itthon,ha kb 15:30-kor hazaérek,utána még mit egyek?2013. ápr. 24. 23:51
1/1 anonim válasza:
Simán belefér a főtt étel. Csak ne szégyelld, teljes nyugalommal vedd elő, és nézz értetlenül, ha furán néznek, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Még irigyelni is fognak, hogy ők "csak szendvicset rágnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!