Miért van az, hogy néhány ember semmit nem mozog és sokat eszik, és mégis tökéletes az alakja, nekem meg hónapokon keresztül güriznem kell, hogy lemenjen pár kiló?
Figyelt kérdés
Majdnem egész életemben egészségesen éltem. Viszont volt egy év, amikor egy picit többet nasiztam (11 éves voltam), de a nagyim szerencsére megmentett az elhízásól. Azok a plusszkilók hálistennek lementek, mert soha nem nasizhattam a hízás után. Most 14 éves vagyok (lány) 159 cm magas, és 56-57 kg. Nem eszek egyáltalán sokat, de mindennap tornázok. Már elkezdtem fogyni, de akkor is elszomorít, hogy más meg se mozdul, és mégis szép az alakja.2013. ápr. 24. 10:26
11/13 _-Dóri-_ válasza:
Más az anyagcseréje minden embernek. Akinek gyorsabb/gyakoribb, az ehet sokat, vékonyabb lesz, míg akinek lassabb/ritkább, az vastagabb lesz.
12/13 anonim válasza:
nővérem 120 kg-ot is elérte, én fiú létemre 3 éve tartom a 60kg-ot, pedig tudok enni
13/13 anonim válasza:
12-es van hogy 2 napig egyáltalán nem nagy vécézek, ez szerintem nem gyors, bár nem is ülök 1 percnél többet a vécén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!