Atkins vagy paleo diéta jobb?
5 kg-t szeretnék leadni kb 2 hónap alatt, viszont nem szeretnék állandóan éhezni. Melyiket ajánljátok?
Mellette mozognék heti 4x
A paleo nem alapul szénhidrátmegvonáson... Bizonyos szénhidrátokat, fehérjéket, zsírokat persze kizár.
A paleo sokkal lazább és nincs szakaszokra osztva. De nem tudok eleget az Atkinsról ahhoz, hogy összehasonlítsam őket.
Nem, azt tiltja, aminek magas a GI indexe, de pl. simán lehet enni zöldséget, gyümölcsöt, magvakat, pedig az is CH.
Egyértelmű paleó, de örök életen át.
Azt tiltja, amit egészségtelennek tart. Ezek közt van zsiradék, tejtermék, gabona, hüvelyes... Némelyikben jelentős mennyiségű szénhidrát van, elvégre az rengeteg dologban van, de némelyikben a zsír dominál, vagy a fehérje és a zsír, vagy egyértelműen a fehérje...
Azt pedig nem tudom, mi a klasszikus értelemben vett szénhidrát, nekem a szénhidrát az szénhidrát, az egyik makrotápanyag.
Nekem egész sok paleós napom van, szénhidrátban gazdagok, mert én már csak ilyen.
Ahogy gondolod, amelyiket jobban tudod tartani..
Nekem paleo, és ez nem divatból teszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!