Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyságrendileg ennyi kalóriát...

Nagyságrendileg ennyi kalóriát vihetek be egy nap teljesen átlagos táplálkozással?

Figyelt kérdés

Semmilyen diétát nem követek, átlagosan / vegyesen étkezem, szeretném tudni hogy így nagyjából kb mennyi kalóriát viszek be egy nap? Teljesen analfabéta vagyok, felőlem aztán lehetne 10 is meg 10ezer is, fogalmam sincs :D

(Átlagos étkezés nálam: reggelire nutellás vagy vajaskenyér, vagy gabonapehely, tízóraira szendvics, ebédre valami főttkaja, mikor mi van itthon, uzsonna konkrétan nincs, délután csak rágcsálok valamit, gyümölcsöt, vagy csokit, vagy pattogatottkukoricát, ilyesmiket... vacsira pedig szintén amit találok itthon, ebédmaradék, vagy szendvics)

2013. ápr. 19. 17:42
 1/2 anonim válasza:
Szerintem reggelire egy átlag mennyiséget kell bevinni 500-1000 kalória között szerintem, a tízórait hanyagold az már fölösleges tápanyag bevitel azt a szervezet csak elraktározza zsír formájában.Ebédre kevesebbet mint reggelire 700-800 kalória (szerintem) uzsonna nem ajánlott a gyümölcs úgy mond egészséges de abban is található cukor ami a szervezetnek megint csak fölösleges táplálék bevitel. Vacsora az fontos hogy mindig 6 óra előtt vacsorázz olyan 5 óra körül lehetőleg ne nehéz kaját valami kis pirítós vagy ilyesmi. (én csak kétszer étkezek egy nap általában, egy kevés reggeli és kevés ebéd) most pint diétázok mert le akarok adni még pár kilót
2013. ápr. 19. 18:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát ha ennél is kevesebbet ennék, éhen is halnék, így is étkezések előtt már apróbb tárgyakat nem látok :D tízórai nekem muszáj mert reggel 7-tól délután 3-ig nem bírom ki egy szeletke kenyérrel, vacsorázni meg szintén későn vagyok kénytelen, mert mindenki későn ér haza és együtt szoktunk enni, bár nyáron általában nem, vagy csak valami salátát/kekszet eszek vacsira, nem is kívánom olyankor, a tél viszont kajálós időszak.

Amúgy nem akarok fogyni, 53 kg vagyok, csak kíváncsi vagyok, mennyi energiát vihetek be :D

2013. ápr. 19. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!