Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyok valamennyit ha 1-2...

Mxxx kérdése:

Fogyok valamennyit ha 1-2 hétig koplalok? :D

Figyelt kérdés

hülyén hangzik, meg ostobaság..de komolyan kérdezem..:D

ki akarom próbálni

2013. ápr. 18. 16:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
tesóm is csinálta tisztító hatású is vagy mi.. csak ő evett mellé almát és nem halt bele..
2013. ápr. 18. 19:24
 12/17 A kérdező kommentje:
csipszet kólát nem szoktam fogyasztani..drága mulatság ebben a világban..csokiból hetente ha 4-5 alkalommal fogyasztok, akkor sem sokat. szerintem nem azzal van a baj hogy sokat eszek..hanem hogy rendszertelenül..ezen fogok próbálni segíteni, és már a mozgást is beszerveztem. de kíváncsiságból elolvasom azt is, amit küldtek, azt a linket. ha tetszik kipróbálom..ameddig bírom, ha nem, akkor nem.
2013. ápr. 18. 19:30
 13/17 A kérdező kommentje:
igen már utána kerestem, és én is olvastam hogy tisztító hatású, méregtelenítő. ahol olvastam, ot is irták hogy gyümölcsöt együnk mellé
2013. ápr. 18. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam, hogy a gyümölcs pont rontja a böjt hatékonyságát, de nem tudom, ebben mi az igazság.

Szerintem koplalással mindenki fogy. Egy idő után mindenképp. Én stagnáló típusú vagyok, mozgás, táplálék fajtája és mennyisége nem szokott változást okozni a súlyomban, de amikor alig ettem és még fűtetlen házban is laktam télen 11 napig, az azért jelentett pár kilót. Valószínűleg izomból, persze. 1-2 hét sima koplalással nem hiszem, hogy sokat érsz. Ahhoz szerintem sokkal több idő kell, hogy a zsír is lemenjen, de azt ténylegesen evés nélkül nem bírod, s kevés evéssel is rizikós, hiszen hetekig nem megadni a legszükségesebb tápanyagokat a testnek... Az egészségtelen. Én nem tenném ezt magammal.

2013. ápr. 18. 20:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Nyugodtan:) ti is okosak vagytok...vízböjt és mellé alma? Aztán semmi izma nem lesz csak zsír és háj..de persze az néz ki jol nem?:D meg egészséges is.. na mindegy... (második vagyok amúgy) ahogy mondtad a kocogás jó (lány vagy amúgy?) Mert akkor javaslom a rubint rékát (vagyis amilyen gyakorlatokat csinál) én az ő DVD-jére szoktam plusz szobabicikli és gyalogolok amikor tehetem..hogy mennyit az attól függ...számítsd ki a napi kaloriaszükségletedet (orvosilexikon.hu azt hiszem:D) és egyél egészségesen! Semmi édesség és társai, pékárukból lehetőleg csak a teljes kiörlésűt válaszd csak..tehát a fehér kenyeret, kakaóscsigát, és a többit mellőzd... akkor jó alakod lesz. :)
2013. ápr. 19. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Hogy mennyit kell enni* :$
2013. ápr. 19. 17:15
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi a javaslatokat! :)))
2013. ápr. 23. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!