Mennyit tartotok reálisnak kifizetni egy személyi edzőnek óránként?
Csak mert most készítem elő az edzésnyújtást edzőként. Kíváncsi vagyok, mit tartotok reális árnak? Ja, azért ne álomvágyakat írjatok. Ezt vállalkozás keretében kell csinálni, járulékokat, adót fizetni stb. (Sokszor a helynek, ahol edzést tartasz, leadót kell fizetni, hogy egyáltalán tarthass ott edzést! Ez változó, valahol az 1/3-át is elkérik az óradíjadnak.) Aztán nem tudsz napi 8 órában edzést tartani, mert nincsenek annyian szinte sosem, sokszor lemondják, 2 hónap után feladják, és megint új vendéget kell keresned, hirdetned kell magad, hogy ismerjenek stb.)
Tehát, mit tartotok reális árnak?
(Az óradíjban nincs benne az edzőterem használata, azt külön kell fizetned.)
csak azt tudom ajánlani hogy keress fel más edzőket hogy ők mennyiért csinálják , pl. járd végig az edzőtermeket , itt azt is meg tudod kérdezni amiket te mondtál hogy hogyan igazítsd az áraidat a bérleti díjakhoz stb. ezeket már te tudod
másik ötlet hogy kérj meg valakit , egy bevállalósabb embert aki ügyfélként keresné meg az edzőket és így látnád hogy mennyit kérnek el az embertől , azt is megkérdezhetné hogy mennyi ügyfele van jelenleg és akkor ezt összeveted az áraival
tudom nem összeget irtam de ugy gondolom hogy ennyi utánajárást megér , és akkor még nem is beszéltünk arról hogy hol csinálnád? ott mi az amit megengedhetnek maguknak az emberek (persze aki rászánja magát az lehet messzebbről is odamegy hozzád) és persze a sikeres reklám is elengedhetetlen
Kösz! Ezeket mindet pontosan tudom. Az adott termek levonásait is. Azt is, hogy egyes edzők mennyit kérnek. Épp arra volnék kíváncsi, hogy az emberek mit tartanak reális összegnek? Mit fizetnének ki egy alkalomért?
Budapestre értve. Fontos mind a két vélemény, a többi edző alá sem szabad túlzottan menni, mert akkor egyszerűen nem éri meg, de föléjük sem, mert az meg sok.
Az átlagemberek véleményére lennék kíváncsi, hogy ők mennyit fizetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!