Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon széles a csípőm!?...

Nagyon széles a csípőm!? Kérlek írjatok

Figyelt kérdés

165 cm vagyok 60 kg csípőm 93 cm fenekemnél 100 cm cici 93 derék 76

valaki adjon tanácsot amivel letudom faragni a fenekemnél legalább - 10 cm

2013. ápr. 9. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:
ERobic, nyujto-hajlito gyakorlatokkal, s vannak a fekvo gyakorlatok, amik a medence, fenek,combra hatasosak.
2013. ápr. 9. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy megedzed a combodat/fenekedet, még nem fogod leadni a zsírt. Ahhoz aerob edzés és megfelelő étrend kell.
2013. ápr. 9. 15:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Aerob edzés mit takar ?
2013. ápr. 9. 15:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Alacsony intenzitású edzést. Azaz az alvástól a tempós gyaloglásig mindent. A lassú futás már sokaknál átlép anaerob tartományba, de ezzel nem kellene ilyen sokat foglalkozni.

Nem eszünk cukrot, itt kéne kezdeni :)

2013. ápr. 9. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:

És ott is, hogy túl sok telített zsírt sem, ha már rendesebben odafigyelsz. Aerob edzés pedig minden olyasmi, ami leginkább lábalapú, megdobja a pulzusodat, lihegőssé tesz, de nem fullaszt ki túlságosan. Lehetőleg heti 2-3x 30-60 percig kellene végezni. Az a legjobb, ha megszakítatlanul-tehát beláthatod, tényleg nem az a lényeg, hogy minél hamarabb teljesen kifáraszd magad.

A teljesség igénye nélkül néhány: lassú futás, ahogy már mondták, erőltetett séta (szerintem ez sokaknak gyenge), bicikli, úszás, ugrálókötél, kettlebell. Szerintem ez utóbbi a legalkalmasabb otthonra, nőknek. Ezzel izmosító és szálkásító gyakorlatokat is el lehet végezni, ha jó súlytartományút vásárolunk, esetleg ha kettőt-hármat is veszünk.

2013. ápr. 9. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy azért ilyen széles a csípőd, mert hájas, vagy mert eleve széles a csípőcsontod. Egyébként nem olyan vészes a 100 centis csípő, de ehhez elég sok a derékkerület.

Viszont ha diétázol és fogysz, akkor fogyni fogsz csípőről is, amit ugye szeretnél elérni. Én 11 centit fogytam csípőből.

2013. ápr. 9. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem fogyj le, pl kevés szénhidráttal (80g alatt naponta)
2013. ápr. 9. 19:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) Futás mellett döntöttem + gyors gyaloglás .Még ha esetleg valaki tud egy normális diétát az tök jó lenne ha leírná nekem .
2013. ápr. 10. 13:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Napi minimum 4-5 étkezés, 50-80 fehérje (valójában minimum 1-1,5g testsúlykilónként) egyenletesen szétosztva. Viszonylag kevés szénhidrát, de nem kell éhezni! Semmi egyszerű szénhidrát, vagy telített zsír, ehelyett komplex szénhidrát, telítetlen zsír, sok zöldség, gyümölcsök mérsékelve, ha hízékony vagy.
2013. ápr. 10. 17:54
 10/10 anonim válasza:
100 cm cici hmmm.... :)
2013. ápr. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!