Nagyon széles a csípőm!? Kérlek írjatok
165 cm vagyok 60 kg csípőm 93 cm fenekemnél 100 cm cici 93 derék 76
valaki adjon tanácsot amivel letudom faragni a fenekemnél legalább - 10 cm
Alacsony intenzitású edzést. Azaz az alvástól a tempós gyaloglásig mindent. A lassú futás már sokaknál átlép anaerob tartományba, de ezzel nem kellene ilyen sokat foglalkozni.
Nem eszünk cukrot, itt kéne kezdeni :)
És ott is, hogy túl sok telített zsírt sem, ha már rendesebben odafigyelsz. Aerob edzés pedig minden olyasmi, ami leginkább lábalapú, megdobja a pulzusodat, lihegőssé tesz, de nem fullaszt ki túlságosan. Lehetőleg heti 2-3x 30-60 percig kellene végezni. Az a legjobb, ha megszakítatlanul-tehát beláthatod, tényleg nem az a lényeg, hogy minél hamarabb teljesen kifáraszd magad.
A teljesség igénye nélkül néhány: lassú futás, ahogy már mondták, erőltetett séta (szerintem ez sokaknak gyenge), bicikli, úszás, ugrálókötél, kettlebell. Szerintem ez utóbbi a legalkalmasabb otthonra, nőknek. Ezzel izmosító és szálkásító gyakorlatokat is el lehet végezni, ha jó súlytartományút vásárolunk, esetleg ha kettőt-hármat is veszünk.
Nem mindegy, hogy azért ilyen széles a csípőd, mert hájas, vagy mert eleve széles a csípőcsontod. Egyébként nem olyan vészes a 100 centis csípő, de ehhez elég sok a derékkerület.
Viszont ha diétázol és fogysz, akkor fogyni fogsz csípőről is, amit ugye szeretnél elérni. Én 11 centit fogytam csípőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!