Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ma ettem két tojást és...

Ha ma ettem két tojást és sült halat este, és mondjuk így folytatom még egy hétig, azzal tudok fogyni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 13:21
1 2 3
 11/24 Sz Misi válasza:
Nukeknek üzemem a 6. hozzászóláshoz kapcsolódva: Van egy ismerősöm, aki igazi húsimádó. Szinte csak húst eszik, semmi köret, szénhidrát. Nem tudatsan étkezik, egyszerűen szereti a húst. 110 kg. És az nem izom.
2013. ápr. 12. 09:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Akkor már hormonális beteg, vagy mégsem csak húst eszik. Vagy tejet, vagy cukrot-keményítőt valamilyen formában fogyaszt, ez biztos.
2013. ápr. 12. 09:35
 13/24 anonim ***** válasza:

A szénhidrát igenis fontos, és a túl sok fehérje, főleg állati fehérje veszélyes.

Bővebben itt:

[link]

A szénhidrát megvonás gyors fogyást eredményez. Egyes szakértők szerint ez a rohamos fogyás olyan, mintha a rövidebb utat választanánk, pedig előre tudjuk, hogy az út végén veszély leselkedik ránk. A szénhidrátmentes diéták többsége nem segít a súly későbbi megtartásában, ha ezután folytatjuk a hagyományos étrendünket. A fogyókúrás módszerek többsége csak rendszeres testmozgással kombinálva válhat sikeressé, melyet a későbbiekben sem lehet elhanyagolni. Az optimális testsúly megőrzéséhez nem elég egy ideiglenes diéta, teljes életmód váltásra van szükség, kiegyensúlyozott táplálékbevitellel.

2013. ápr. 12. 16:46
 14/24 chloe99 válasza:
Szerintem úgy tudsz fogyni hogyha elosztod az ételt és naponta 5-ször eszel. Nyugodtan ehetsz többet a diéta nem segít inkább sportolj valamit
2013. ápr. 15. 09:50
 15/24 chloe99 válasza:
Ha keveset eszel azzal csak fáradt leszel
2013. ápr. 15. 09:51
 16/24 anonim ***** válasza:

Szénhidrátmentes táplálkozás kizárólag hússal és zsírral lehetséges (a húsban lévő szénhidráttól szokás eltekinteni).

Ez egy zöldséghiányos táplálkozás, amit sehol, senki nem ajánl.

A helyes megközelítés a "keményítőmentes(szegény)" vagy a hozzáadott cukormentes elképzelés.

Természetesen szénhidrát megvonásról csak gasztronómiai értelemben beszélhetünk, mivel biológia óráról tudjuk: aki nem eszik szénhidrátot, annak a szervezete ugyan úgy állít elő cukrot (tehát 'megvonás' hatására 'hiány' nem lehet)

2013. ápr. 15. 10:12
 17/24 anonim ***** válasza:

Sz Misi-nek ugyanazt uzenem, mint TaplalkozasHarcmuvesz, sot valoszinusitem h nem csak azt eszik. Eszik peldaul kenyeret? Eleg zsiros husokat eszik? A sok protein (feherje) valoban egeszsegtelen. 80% zsir, 20% proteinnek kene h legyen az arany.

TaplalkozasHarcmuves-szel majdnem mindenben egyet tudok erteni, kiveve abban h senki sem ajanlja a 'zoldsegmentes dietat', de igenis sokan ajanljak.

[link]

[link]

[link]

[link]

Plusz, nehany konyv:

Primal body, primal mind

The Vegetarian Myth

Life without Bread

Idezet TaplalkozasHarcmuvesztol:

"Természetesen szénhidrát megvonásról csak gasztronómiai értelemben beszélhetünk, mivel biológia óráról tudjuk: aki nem eszik szénhidrátot, annak a szervezete ugyan úgy állít elő cukrot (tehát 'megvonás' hatására 'hiány' nem lehet)"

Ez sem igaz. Ha megvonod a szervezetedtol a szenhidratokat, akkor az elso par napban igen, az lesz amit irtal, de par nap alatt atall a szervezet a Ketonok termelesere, ami sokkal gyorsabb anyagcserevel jar es sokkal egeszsegesebb, akkor mar valoban nem kell szenhidrat, de ami kell (az izmoknak pl.) azt proteinbol at tudja - meg a ketozis megkezdese utan is - alakitani. Akkor is ha nulla szenhidratot eszel.

Ami chloe99 valaszaihoz vezet:

Naponta 5-szor enni a legnagyobb baromsag. A bojtoles nem csak h egeszseges, szukseges kene h legyen egy normalis pihenot adni az emesztorendszernek! Ami meg 4-5 oraval az utolso etkezes utan is folyamatban van.

Ha azt eszed, amit kene, akkor nem is leszel ehes! En 1-szer, maximum 2-szer eszem naponta. Es annyit eszek amennyit akarok ES nem edzem ES nem hogy vesztettem volna az izomtomegembol, de mostmar csak az no. A testzsirom teljesen lement. (mivel a ketonok termelesehez a test a tartalekolt testzsirt fogyasztja el).

Nem azt mondom h a nulla szenhidrat mindenkinek a legjobb megoldas, valakinek az alacsony tartalmu szenhidrat bevitel jobban mukodik, de igy is mind a ketto opcio a ketogen dietahoz vezet. Lasd elozo ket link amit posztoltam korabban.

2013. ápr. 15. 18:46
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudok mit írni, köszönöm a kiegészítést és a javítást!
2013. ápr. 15. 19:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Ez vacsorára remek, egyél mellé egy kis zöldséget vagy savanyúságot is (uborka, paradicsom, saláta, cékla). Ha eleget iszol mellette és a nap többi részében is normálisan étkezel (nudli helyett csirke rizzsel, péksütemény helyett tk kenyér sonkával paradicsommal, tízórainak uzsonnának alma, karalébé, stb) akkor igen, fogyhatsz.

Szénhidrátot csak mértékkel, fehérjéből nem gond, ha többet eszel (csirke, tojás, hal, tengeri herkentyűk). A zsírra viszont figyelj oda nagyon, NE vond meg magadtól, főleg abban az esetben, ha nő vagy. Tojásban, olajos magvakban, halakban nagyon jó zsírok vannak, nem kell tőlük félni, edd nyugodtan. Inkább egyél meg egy jó zsíros halat, mint sovány csirkét egy nagy tál tésztával.

Gyuri bácsi

2013. ápr. 28. 13:42
 20/24 anonim ***** válasza:

'Gyuri bacsi' kicsit el lett teritve.

Ami felejts el a kommentjebol:

Tk kenyer - Nezz utana a glutennak, Szendi Gabor magyar nyelven is ir rola, ha jol emlekszem, keress ra.

A gyumolcsot is felejtsd el, ha fogyni akarsz. A fruktozt (gyumolcs cukor) a test nem tudja lebontani ezert atalakitja testzsirra kesobbi hasznalatra. De ha nem egeted le, akkor ott marad egy jo ideig. (igen, jol ertetted, a fruktoztol hizni fogsz)

"Szénhidrátot csak mértékkel, fehérjéből nem gond, ha többet eszel (csirke, tojás, hal, tengeri herkentyűk). A zsírra viszont figyelj oda nagyon, NE vond meg magadtól, főleg abban az esetben, ha nő vagy. Tojásban, olajos magvakban, halakban nagyon jó zsírok vannak, nem kell tőlük félni, edd nyugodtan. Inkább egyél meg egy jó zsíros halat, mint sovány csirkét egy nagy tál tésztával. "

A szenhidratot mertekkel es a jo zsiros hallal egyetertek. Ezt a kutatasok is alatamasztjak.

A feherjet viszont szinten mertekkel (tul sok feherje hosszutavon egeszsegtelen). A zsirral pedig nem kell vigyazni. Foleg ha allati eredetu zsir, de meg az avokado is belefer. Bar azzal fruktozt is fogsz emeszteni.

Az olajos magvakkal sem ertek egyet...

Legjobban teszed ha maradsz az allati zsiradekoknal.

Egyre kell ugyelni, ahogy noveled a zsir bevetelt, ugy kell csokkenteni a szenhidrat fogyasztast, ha mind a kettobol sokat fogyasztasz, az veszelyes. A fogyas miatt meg ne aggodj, igy menni fog (es elobb utobb a rizst is jobb elhagyni) En 40 kilot fogytam allati zsirokon alapulo etrenddel. Ket eve kezdtem es soha nem ereztem magam jobban (es neztem ki jobban:D)

Sok sikert. A halak egyebkent nagyon jok es ha szereted, akkor hajra (en sosem voltam halas). Bar probalj nem szennyezett vizbol jovo halat enni.

2013. ápr. 29. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!