Ez jó megoldás a problémámra?
Figyelt kérdés
Kóteros vagyok,és fogyni akarok.Arra gondoltam otthagyom a kajának a felét mindig,hátha úgy összejönne talán.De kifizettem és sajnálom otthagyni.Meg még arra is gondoltam hogy az ebédlőbe nem eszem meg,hanem összepakolom és felhozom.De ha utána meg megeszem akkor ugyanott vagyok.Mit kéne csinálnom?Légyszi ne bunkó válaszokat.2009. szept. 21. 14:39
1/6 anonim válasza:
miért lennél ugyanott a felezéssel?? ha az ebéd meg a vacsora is kijön egy adag kajából,az sokkal jobb,mintha megennéd, és utána még vacsoráznál is. jövő hónapban ne fizesd be,ha lehet olyat,hanem inkább csinálj szendvicset,vagy egyél valahol sült husit salátával, vagy vegyél valami finomat,ami nem hízlal.ha van időd, akkor sportolhatsz is,és akkor megeheted az ottani kaját is,mert úgyis lemozgod.
2/6 A kérdező kommentje:
csak kifizetem jó sok pénzért és akkor sajnálom otthagyni,amúgyis spórolós vagyok.Nem lehet lemondani mivel még nem vagyok 18.
2009. szept. 21. 15:05
3/6 anonim válasza:
Esetleg nem akar valamelyik szobatársad is fogyózni?
Ketten kérnétek egy ebédet.
4/6 anonim válasza:
Nem helyes hozzáállás.
Nem kell a kaját csökkenteni, a sportolást kell növelni.
Ha a jelenlegi kalóriabevitel mellett heti 3x 1 órát sportolsz, akkor biztos fogyni fogsz.
5/6 A kérdező kommentje:
csak sétálásra van lehetőségem. Az is jó?
2009. szept. 22. 12:45
6/6 anonim válasza:
Nem jó, de ha sétálásra van lehetőséged, akkor futásra is.
Az már jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!