Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? :S Stressz...

Miért van ez? :S Stressz miatt mindig teleeszem magam! Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre,hogy mióta iskolába kell menni újra,egyre többet eszem és nem tudom folytatni a fogyókúrám!A stressz miatt eszek annyit...És nem bírom megállni!Valaki volt/van ilyen helyzetben?Mit tesztek ellene?

18L

2009. szept. 21. 14:21
 1/3 anonim válasza:
Én voltam így,de a lelkiproblémákra nem jó megoldás az evés.Én megeröltettem magam erre nem tudok más megoldást.
2009. szept. 21. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok...De próbálok változtatni, pl. azzal, hogy sok evés helyett pl. elmegyek biciklizni. Heti egyszer azért megengedem magamnak, hogy rosszabbat/többet egyek.
2009. szept. 21. 14:55
 3/3 anonim válasza:
én is ilyen lennék:S...én alapbol olyan fajta vagyok hogy könnyen meghizok,viszont ha nem hizok meg akkor nagyon jo alakom van(nem ego xD)...én ez érdekében megerőltetem magam h nem eszek és kész az alakomra gondolok és igy meg tudom azért állni.mást nem tudok ellene tenni sajna.igyál sok vizet vagy egyél almát,körtét nekem ezek ugy ahogy eltudják venni az étvágyam:)
2009. szept. 21. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!