Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi az ideális testsúly...

Mennyi az ideális testsúly 157 cm-hez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:

függ a nemtől az életkortól a testalkattól és

akár +-5kg is tökéletes lehet függően attól hogy az illető sportoló e (tehát mennyi izomzat neki az optimális) és

attól is hogy milyen állapotban van a test, mennyire hidratált, mennyit evett, menstruál e...

a kérdésedre a válasz 35 - 60 kg :D

2013. ápr. 4. 12:48
 2/7 A kérdező kommentje:
:) 32N,és nem vagyok sportoló,heti 2-3 alkalomal futok
2013. ápr. 4. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem olyan 43-50 között valahol :)
2013. ápr. 4. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom le lehet szűkíteni 45-50 kg-ra. Bár az én méreteimtől jelentősen eltérsz úgyhogy nem igazán látom át.

Csak azt tartottam fontosnak elmondani hogy a kilók nem annyira pontos útmutatók, sőt sokszor egyenesen félrevezetőek lehetnek.A tükör meg a testzsírszázalék többet mond, meg hogy jól érzed e magad, vagy akadályoz valamiben a súlyod/egészséged.Grammozni nem érdemes ha nem vagy sprinter meg nem űzöl súlykategóriás küzdősportot :P

2013. ápr. 4. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel, hozzátéve, hogy ott van az a súly, amit a test tart ideálisnak és ahhoz szeret visszatérni (a párom egy szint alá nem tud menni, mert annyi evéssel lenne képes tartani, amitől már szédeleg), illetve valamennyire az ízlés is (persze nem akkor, ha az túlmegy az egészséges, normális kereteken, de van, aki vékonyabb, izmosabb, vagy picit teltebb testet szereti, bár az se mindegy, kin. Van, aki remekül néz ki teltebben, s van, akin egy pici zsírfelesleg is pocsékul áll).
2013. ápr. 4. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
én 157 centi vagyok. 57 kilóról indultam, akkor olyan volt az arcom, mint a holdvilág, pocak, vastag combok, stb. lefogytam 47 kilóra, akkor vékony voltam ugyan, de akkor sem túl atletikus. aztán elkezdtem hasazni, erősíteni. most vagyok 51 kiló, és most érzem magam legjobban a bőrömben. szóval nem a kiló számít, hanem tényleg a zsír-izom arány, meg az, hogy te hogy érzed jól magad:)18/L
2013. ápr. 4. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
50-60 között
2013. ápr. 4. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!