Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Testzsír-százalékot hogyan...

Testzsír-százalékot hogyan lehet számolni?

Figyelt kérdés
régebben még találtam egy oldalt, ahol centi alapján (mell, csípő, derék... stb) állapították meg... de ezt nem értem hogyan, ha valaki pl testépítő, annak is vastag a combja, de egy deka zsír nincs rajta... :D hogyan működik ez valójában?

2013. ápr. 2. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:

A bőrredők (és az alatta lévő zsír) vastagságát mérik, az alapján lehet kiszámolni a testzsír százalékot. Itt találsz róla egy részletesebb leírást és kalkulátort:

[link]

2013. ápr. 2. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség, csak magadat stresszeled azzal hogy folyamatosan ezt méregeted...A tükör a barátod, az nem hazudik. Hiába alacsony a testzsír-százalékod ha szarul nézel ki, és fordítva.
2013. ápr. 2. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:

1: nekem ez a kalkulátor nem igen ad valós értéket... lehet nem jól mérem :D de azért köszönöm :)

2:én is tudom ezt, de mivel most kezdek bele egy teljes életmódváltásba, ami elég rendesen sporttal is jár (kardio + súlyzósedzés) kilóban alapból nem vagyok sok, kövér sem vagyok, valahogy szeretném mérni a változást... tudom, hogy hülyeség, de valami kell :D

2013. ápr. 2. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok patikában van olyan gép, ami pár száz forintért megméri neked
2013. ápr. 2. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy eléggé bonyolult képlet, nem csak annyi történik, hogy összeszorozzák a megadott adatokat, hanem vannak még hozzá más szorzószámok is, amik nők és férfiak esetében is mások... lényegében az arányokon múlik minden...
2013. ápr. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!