Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok. És a hasam...

13 éves vagyok. És a hasam úgy néz ki mint egy terhesé. Mit tegyek, hogy ez lemenjen?

Figyelt kérdés
Nagyon borzasztó, olyan hasam van mint egy 37 hetes terhesnek pedig semmi bajom sincs. 160 cm magas vagyok 79 kg-mal. Egyszerűen csak dagadt vagyok. Hogy nyomhatnám le ezt a sok súlyt?
2013. ápr. 1. 13:43
 1/7 dirtboy ***** válasza:
szálkásító diéta kéne és aerob mozgás,mivel elég nagy a súlyfelesleg ezért aerobnak bicaj legyen,heti 4-5x50-60perc legalább.
2013. ápr. 1. 14:12
 2/7 anonim válasza:
0%
90 napos diéta (olvass utána!) ami nagyon hasznos és egészséges, mellette ha ráérsz járj el futni, és garantált a fogyás! Csak legyél szigorú magadhoz! :)
2013. ápr. 1. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Alkati dolog, én akármilyen vékony voltam, mindig kerek volt a hasam.
2013. ápr. 1. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:

sportolj :) még kicsi vagy, gyorsan le fog menni...

ÉS NE HALLGASS SENKIRE,AKI VALAMI SZAR SZTÁRDIÉTÁT AJÁNL!!!

13 éves vagy,a szervezeted még növekszik,nem kell diétáznod,csak annyit alakítani az étrendeden,hogy egészségesen eszel:

sok zöldség,

sokgyümölcs,

zsírszegény ételek,

0 cukor,

minél kevesebb finomított hozzávaló,pl

fehér kenyér helyett barna/rozs/tönköly,

fehér rizs helyett barna rizs,

fehér liszt helyett teljes kiőrlésű,

cukros péksüti helyett teljes kiőrlésű kifli/zsemle vagy ha mindenképp édeset szeretnél,akkor inkább gyümölcs,

cukros üdítők helyett ásványvíz vagy üres tea(vagy citromos,de cukor nélkül)

fontos,hogy ne koplalj és naponta többször kevesebbet egyél, 5-ször, 6-szor kicsit..ekkor felgyorsul az anyagcseréd és gyorsabban égeti a szervezeted a zsírt..de mihelyst visszaállsz a napi 2-3-szor sokat étkezésre,lelassul az anyagcseréd,és minden visszaáll

emellett mozogj sokat!! jön a jó idő, inkább sétálj mindenhova,mint pl buszozz..nem tudom,milyen messze van a suli tőled,vagy mivel mész,de ha nincs messze,elsétálhatsz odáig..vagy ha pl busszal mész mondjuk 10 megállót, indulj el egy kicsit korábban és sétálj mondjuk először csak 3 megállót,aztán ha úgy érzed,bírod még,másnap +1-et hozzá tehetsz és így tovább..

2013. ápr. 1. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

Kérlek, nehogy a 90 naposat kezdd el, baromság és ahogy abbahagyod a dupláját hízod vissza!

Egyszerűen egyél egészségesen, sok zöldség, hús, gyümölcs, semmi édesség, mellőzd a kenyeret és egyéb lisztes dolgokat is, amennyire csak lehet.

Emellett mozogj, bármit, amihez kedved van!

2013. ápr. 1. 15:34
 6/7 anonim válasza:
Hülyeség, hogy a 90 napos diéta rossz! Nyilván ha abbahagyás után újra elkezd az ember mindenfélét összeenni egészségtelenül, akkor valóban újra meghízik, de a sporttól elkezdve minden után visszahízás következik, ha utána azthisszük, hogy újra lehet testmozgás nélkül és mekis kaján élni. Ha gondolod kipróbálhatod a 90 naposat (nekem rengeteg ismerősömnek bevált, aki valóban tartotta magát ehhez), de 13 évesen főként maradj a rendszeres testmozgásnál és az egészséges étkezésnél. Ha nagyobb leszel, akkor már több lehetőséged lesz, mert nem fog így fejlődni a szervezeted, mint most.
2013. ápr. 1. 18:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kajakozok hetente 3-szor. Semmi cukor, kevesebb zsíros étel és sok gyümölcs, zöldség. Észben tartom. Köszönöm!
2013. ápr. 1. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!