Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tanitsam meg a 3...

Hogyan tanitsam meg a 3 honapos pit bullom hogy lemenjen a lépcsön? Felfelémenet már megy neki

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 19:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3%
Bele kell rugni egy nagyot a farába a lépcső tetején. Nem lesz más választása mint szaladni lefelé.
2013. márc. 11. 20:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Inkább sehogy. Tönkreteheti az ízületeit a lépcsőzés, aztán hurcolhatod dokiról dokira
2013. márc. 11. 20:06
 3/14 anonim ***** válasza:

Na azért egy pitbull nehogymár cukorból legyen... Jó, nem 3 emeletet, de pl a liftig az én kutyám is felmegy, 8 lépcsőfok.

Szerintem fogj egy kekszet, labdát vagy valamit amit szeret, és dobd le a lépcső aljára. Egy idő után utána fog menni a kutya is.

2013. márc. 11. 20:11
 4/14 anonim ***** válasza:
ha nagyon parázik, tegyél minden lépcsőre egy kis jutalomfalatot.Persze, ehhez az kell, hogy kellően éhes legyen.
2013. márc. 11. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:

az én kutyám se fel,se le nem akart menni,ezért fogtam és letettem a lépcső közepére.onnan muszáj volt neki vagy le,vagy fel elindulnia:D

tedd te is középre és menj le hívd,vagy spékeld meg jutalom falattal...csak elindul lefele..

2013. márc. 11. 20:55
 6/14 A kérdező kommentje:
csak aza baj hogynagon meredek a lépcsönk.
2013. márc. 11. 22:12
 7/14 A kérdező kommentje:
szerintem veréssel nem érnék el semmit vagyis rugással max lenne egy agesszivkutyám
2013. márc. 11. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Rugással a kutya mozgási energiát kap. Utána a lefele vezető lépcső fentartja ezt a mozgási energiát. Önerejéből végül csak a lenti egyenes szakaszon tud majd megállni. Nem értem fizikával kapcsolatos témát miért az állatoknál kell kérdezzni.
2013. márc. 11. 22:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Basszus előző, fogd már vissza magad, még a végén valaki tényleg megcsinálja...

Kérdező: kajával próbáld lecsalogatni, vagy valami játékkal tényleg.

2013. márc. 11. 22:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Párdon.
2013. márc. 11. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!